Torsdag


Gårdagen igår var en sån där dag när man känner att man börjar bli frisk och så sätter man igång med något och sen bara tar man slut helt. Jag var bara tvungen att städa i stallet, jag hade bara gjort det absolut mest nödvändiga i drygt två dagar. Här på gården mockar vi trots att vi inte har hästar 🙂 vi mockar till kaninen, ankorna, fåren, hönsen… 😉 Det är när man tar bort bajs helt enkelt. 🙂 Så jag mockade i stallet, bar ner hö och halm, halmade fårspilta och hönshus samt fårens utehus. Sen höll jag på att somna i skottkärran. 🙂

På kvällen var vi iväg på träning och när vi kom hem var äntligen Björn hemma! Vi bakade scones och fikade och tog en tidig kväll. I morse när vi vaknade var han borta igen… På väg till Stockholm. Men bara över dagen tack och lov.

Idag är det grått ute men varmt och skönt. Jag känner mig rätt okej. Har ont i huvudet och nacken och har fortfarande märklig magvärk som kommer och går. Men jag är inte så där yrslig och skum längre. Så härligt när man känner energin komma tillbaka!

Zero har fått alldeles för lite uppmärksamhet nu några dagar så idag tänkte jag gå en promenad med honom. Men det funkade inte, jag är inte riktigt där än. Så vi tog med bollen och slung-kastar-grunkan och kastade boll i hagen. Jag lät honom springa tills han la sig ner själv och började tugga på bollen i stället för att ge den tillbaka! 🙂 Det känns helt underbart för jag har inte haft ork eller tålamod med honom sen jag kom hem. Det känns som att jag bara skällt på honom hela tiden. Men nu har han fått lite kvalitetstid. ♥

Här är lite kort. Inte den bästa kvaliteten på dom däremot! 🙂

Så här glad blev Zero! Inte lätt att fånga honom på bild idag! 🙂

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *