Nu vänder det! 4 comments


Idag är det bättre. Gick och la mig halv åtta igår kväll och sov tills klockan ringde kl sex. 🙂 Har ingen feber idag bara huvudvärk och skum magvärk. Men en stoooor förbättring. Gårdagen och framför allt natten till igår var hemska.

Helgen var mycket lyckad. På fredagen var jag som sagt ute med Veronica och brorsan. Veronica och jag åt mycket god mat och pratade ikapp oss litegrann. Vi skulle kunna prata flera dygn tror jag.

På lördagen åt jag och brorsan lyxfrukost på kondiset bredvid honom och sen skjutsade han mig till svärföräldrarna. Jag hade några mysiga timmar där. Fick se deras höns som jag inte sett bland annat.

Sen fick jag skjuts ut till Cilla. Där stannade jag ett dygn och det var verkligen jättemysigt! Fick god mat och gosade med världens finaste hundar – förutom Zero såklart!

På söndagen fick jag skjuts ut till Arlanda och sen skyndade jag hem för att hinna träffa Björn innan han åkte iväg till England. Vi hann träffas ca 20 minuter…

Tack för allt denna helg – för all mat och all skjuts och allt annat! Jag uppskattar det mycket. ♥ Trodde jag skulle komma hem med en massa kort men de enda kort jag har är på mina polare Nixon och Dexter! 🙂

Världens finaste Nixon!

Nixon

Dexter bakom gardinen

Tittut!

I söndags firade Björn och jag 18 år tillsammans. Det är inte illa! Snart halva livet. Lite trist sätt att fira på men vi får ta igen det en annan gång.

Sonen hade spelat match i lördags. Bortamatch mot Kristianstads 98-or vilket innebar en resa på nästan två timmar. De hade vunnit med 8-7 och sonen hade gjort ett mål! 🙂

Idag skulle jag ha jobbat på cafét men det var jag tvungen att avboka. Jag kan inte stå upprätt mer än ca 10 minuter innan allt snurrar och jag blir kallsvettig. 🙂 Jag har även fixat skjuts åt sonen till träningen idag. Kände att det inte går att sitta där. Jag kanske smittar också.

Imorgon kommer Björn hem! ♥ Det ser jag verkligen fram emot. Det känns enormt längesen vi sågs ordentligt nu. Han var ju borta flera dagar förra veckan.

Jag är så tacksam för att jag har min duktige son som har hjälpt mig så mycket dessa dagar. Vi har hjälpts åt att ta in djuren och han har allmänt haft koll på mig! Världens bäste! ♥

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Nu vänder det!