Fredag!


Igår kväl kom Björn hem! Mycket skönt! Idag jobbar han hemifrån så vi ska få chansen att träffas lite eftersom jag åker till Stockholm ikväll. Jag borde packa och fixa, men har lite svårt att få ändan ur vagnen. Det är ju hela tvåååå timmar kvar tills jag ska åka. 🙂

Nyss var vi ute och fixade med djuren. Björn har verkligen saknat djuren det märks! Och framför allt grisarna har saknat honom. Jag pratar och gosar mycket med dom men inte alls på samma sätt som han. Han går in och verkligen busar och gosar. Dom avgudar honom och skulle helst ligga i hans famn om det gick! 🙂 Men de lägger sig på marken och vill bli kliade på magen. Hur gulligt som helst. Jag kan inte låta bli att vara lite rädd för dom Jag vet att det är fånigt, men dom är stora (drygt 50 kg styck) och jag har inte riktigt blivit klok på dom än. Men jag gillar dom verkligen! ♥

Zero lyckades sätta nosen på eltråden, stackarn… 🙁 Han blev så otroligt rädd och bara skakade. Usch och fy, men det är så han lär sig.

Nej, det är väl dags att börja packa. Inser att jag kommer sakna farmen och familjen… Ja ja, jag är hemma igen på söndag. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *