Fredag igen! ♥ 9 comments


Återigen har en vecka gått. Känns som att det gått snabbt igen.

Igår var jag och pysslade lite på Återvändan. Snart bazar så vi såg till att slutföra en massa saker som ska säljas. Vi är tre stycken som kommer från Stockholmstrakten och de andra roade sig med att lära oss konstiga skånska uttryck! 🙂

Sonen hade spelat innebandy hela dagen. Det hade inte gått så bra för klassen, tror att de kom sist, men de hade haft kul. Han är den ende som spelar innebandy och var den som hade gjort alla mål. Så han var rätt nöjd ändå! 🙂 Däremot mådde han inte alls bra när han kom hem. 🙁

Jag var på Loppan och hittade mig en stalljacka igår. 20 kronor, det är väl lagom!

Idag är sonen hemma från skolan och Björn jobbar hemifrån. Hur mysigt som helst att ha dom hemma så här en vardag! Björn och jag har varit ute på promenad med Zero och sen har vi varit ute hos djuren riktigt länge. Härligt! Tänk vilket liv vi har ändå! 🙂

Helg nu igen alltså! Inga matcher i helgen, vilket är tur nu när sonen är skruttig. I morgon kommer en skorstensmurare och ska kolla på vår skorsten. Innerröret har åkt ner vilket gör att röken inte har någon stans att ta vägen. Så nu ska det fixas! Vi har också planer på att fixa innebandygolvet och sätta upp eltråd till grisarnas nya hage. Sen är det dags att börja ta in dom också på kvällen! Roligt!

Vad ska ni andra hitta på i helgen??

Toppen har rätt nyligen lärt sig gala, och gör det ofta och gärna!

 

Tuppen Toppen och hans damer!

 

 

Alla måste picka på exakt samma ställe! 🙂

 

 

 

Världens finaste vän! ♥

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 thoughts on “Fredag igen! ♥