Solig, blåsig söndag


God söndag! 🙂 Hoppas alla har det bra.

Våra enorma vindruvor!!

Här i Skåne blåser det idag. Men solen skiner och det är riktigt varmt och skönt! Igår däremot regnade det periodvis helt galet mycket. Vi gjorde inte så mycket utan tog det ganska lugnt. Lagade otroligt god mat, fläskyttterfilé och hemgjord potatissallad. Hur gott som helst! Vi hittade en lucka i regnet och tog en promenad också. Annars blev det ganska lugnt.

God morgon!

Selma

Agnes

Idag har sonen match. Laget spelar i både 99- och 98-serien och det är match i båda serierna efter varandra, så eventuellt spelar sonen i båda. Vi får se. Han är ordinarie i 98-matchen mot Röke idag i alla fall. Björn är ju tränare och därför med i båda, så vi lär ju sitta där hur som helst! Roligt med spännande matcher – två seriepremiärer efter varandra!

Brorsan och M åker över till Danmark medan vi kollar innebandy. Vi får se vad som är öppet så här på en söndag. Men det är ju mysigt med en utflykt hur som helst!

Nya mattor fick jag av mamma. Tur att Zero är med överallt, hela tiden och alltid! 😉

Ser ni nosen??

Igår öppnade vi upp för kycklingarna så att de nu är fria att vara tillsammans med de andra hönsen. Det har gått bra (tack och lov!) och de är busiga som tusan! 🙂 De stora hönsen hänger inte alls med i svängarna när de flyger och sprätter omkring runt benen på dem. 🙂

Har ni en skön helg?? Vad gör ni?? ♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *