Fredag!! ♥ 2 comments


Sonen var hos tandläkaren igår eftermiddag och fick laga en tand. Han har dålig emalj på vissa tänder och tandläkaren kom ut och verkligen poängterade för mig att det inte berodde på sonens tandborstning utan på tändernas kvalitet att det blivit hål! Undrar om sonen mutat honom… 🙂 Snabbt och smidigt och vi var därifrån på en halvtimme!

Morgonen idag har varit lite zombie-aktig. Jag antar att hösten hjälper till att stoppa in bomull i huvudet! 🙂

Helg igen alltså! Mysigt! Brorsan och hans tjej kommer ner över helgen, ska hämta dem vid flyget ikväll. Vi har inga planer alls vilket känns toppen. Här på gården finns det alltid saker att göra, bland annat är det läge att klippa gräs igen. Kanske årets sista klippning? Vi har ju rätt mycket att klippa, och vi tycker fortfarande att det är kul att köra åkgräsklippare, så vi ser det inte som så jobbigt med gräsklippningen här! 🙂 Sen har jag tänkt se över blommor och buskar och se vad som ska göras inför vintern. Hoppas att det blir en fin helg som man kan tillbringa utomhus. Sonen har hemmamatch på söndag så det lär bli en del innebandy också! 🙂

Vad ska ni göra i helgen?? ♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Fredag!! ♥