Regn, Harry´s och tv-program 2 comments


Gårdagen bjöd på regn, regn och regn. Men här på gården gillar vi läget ändå! Grisarnas hage består till 75% av lervälling för tillfället. Men de gillar det och klafsar glatt omkring! 🙂 Fåren är lite mer finkänsliga och håller sig gärna i sitt hus när det regnar mycket. Ankorna går omkring på rad i regnet och Mario ligger också ute. Hönsen däremot är mestadels inne när det regnar. Zero äääälskar regn – okej, han älskar alla väder! 🙂 Till och med katterna är ute fast det regnar!

Vi var iväg till Lager 157 för att hitta lite kläder även till Gillis, men vi lyckades inte hitta något. Vi var även en sväng till garnaffären och där hittar man alltid roliga saker! 🙂

På kvällen skjutsade vi sonen på träning och så åkte mamma, Gillis och jag till Harry´s och åt middag. Vi åt deras hamburgare som är gigantiska med pommes frites och nachochips till. Mycket gott! 🙂

I eftermiddag ska de åka hemåt mot Gotland igen. Tack för denna gång! ♥

För tillfället håller de på att packa i ordning sig uppe i lägenheten. Jag sitter här och jobbar lite sporadiskt allteftersom jobbet kommer in. Det regnar inte idag men det är grått. Men varmt och skönt.

Vad tycker ni om alla nya tv-program?? X factor är ju ganska bra även om the Voice och True Talent har sabbat det hela lite för mig. Men det tar sig! Kockarnas kamp gillar jag! Och Hela Sverige Bakar. Jag hejar på Nina och brukar läsa hennes blogg. Hmmmm, vad ser vi annars…. Superstar Celeb är bra tycker jag. Synd att Plexus gjorde illa sig och åkte ur. Jag hejar nog på Linus och Sara tror jag. Igår fastnade jag i “Trinny och Susannah stylar om Sverige” – det gillar jag också! Det skulle vara jättekul att vara med, jag tror de skulle ha många åsikter om mig och mina kläder jag ärvt av sonen… 🙂 Vi har även hamnat i “Pluras kök” några gånger. Det är så konstigt för jag har känt att jag inte gillar Plura och hans musik, men plötsligt kommer jag på mig själv med att gilla honom rätt rejält! Ja, det är nog vad jag kommer på för tillfället. Missar jag något program som är värt att se?? Kommer det något bra längre fram under hösten?? Har sett att på måndag börjar “Mitt liv är ett skämt”, med kändisar som stå-uppar om sina liv. Det kan vara kul kanske. Något annat??

Jag hittade just Gizzmo inklämd på soffan. Har man bestämt sig för att ligga på en viss plats så har man! 🙂 ♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Regn, Harry´s och tv-program

 • Jeanette Ståhl

  Hej!
  Blev glad när du hittade mig och mysigt att vi delar det vackra namnet Jeanette.
  Jag gillar att se alla program med tävlingsinslag, Masterchef, Project Runway osv. Uppskattar också TV4:s söndagsfilmer som är en mysig avslutning på helgen.
  Ha en mysig helg!
  KRAM♥

 • Britt Marie Holm

  Tack för en riktigt mysig vecka med mycket snack och mycket kel med djuren
  jag saknar er redan. Hoppas ni får en trevlig helg. Hälsa alla