Dimma över åkrarna


Idag ligger dimman runt gården. Det är ganska mysigt trots allt tycker jag. Det blir lite trolsk stämning på något sätt. Det är varmt och skönt ute och ganska stilla.

Mamma och jag har haft några mysiga dagar här tillsammans. Vi har varit mycket med djuren, fixat en hel del inne, mamma har planterat om mina pelargoner och tagit in dem, jag har bakat bullar och vi har pratat många många timmar. Precis som det ska vara! ♥

I måndags var vi iväg till Lager 157 och handlade kläder till sonen. Han växer ur allting som vanligt och nu var det jeans som det var bristvara på. Han fick två par jeans och två t-shirtar av mamma så nu klarar han sig ett tag igen. Jättefin blev han! ♥

Igår på eftermiddagen kom Gillis hit. Han hade nya bilen med sig och den var jättefin! Nu har även han bekantat sig med alla djuren här. 🙂

Idag får vi se vad vi hittar på. Vi har lite funderingar på att åka och shoppa lite och visa Gilllis Kullaberg. Det är en upplevelse! 🙂 Sonen har träning ikväll så då tänkte jag bjuda ut dem på middag i Helsingborg eventuellt. Sista kvällen innan de vänder tillbaka till Gotland.

Årets sista skörd skulle jag tro.

Dags att ta tag i den här dagens jobb. Ha en härlig onsdag allihop! ♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *