Regnig tisdag 3 comments


Idag regnar det rätt bra. Men det är varmt och skönt ute.

Igår när jag precis kom ur duschen började Zero skälla som en tok. Jag kikade ut genom fönstret och såg bilar på gården, så jag hoppade i kläderna! 🙂 Det var Farhults VVS som kom. De var här och hjälpte oss i våras när pumpen slutade funka och vi var jättenöjda. Nu har vi beställt fix med vattnet i stallet och en del fix nere i källaren. Två killar var här igår och rev gamla vattenledningar i stallet. Ankorna var med hela tiden och bevakade arbetet! He he.. 🙂

På kvällen var det dags att avmaska fåren. Det var inte det lättaste men vi hittade en teknik där Björn satte dem ner på rumpan och jag sprutade in medlet i munnen. Får blir lugna när de sitter ner av någon anledning. De tyckte inte det var så kul, men som tur är så är de inte långsinta så de var snart glada igen.

Sonen har kemiprov idag så han fick tokplugga igår eftersom han var borta i helgen och trött i söndags. Det är ganska tufft nu i sjuan med betyg och allt. Det är föräldrarmöte ikväll. Det ska bli spännande. Då får jag träffa hans nya lärare bland annat.

Nu ser jag att VVS:arna är på väg igen. Ha en bra tisdag allihop! ♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Regnig tisdag

 • My heavenly life - johanna

  SVAR:
  Hej Jeanette!
  Mina make spelar en del spel så han fattar ju de mesta som de pratar om 😛 hans bröder är likadana 😉 Så ibland känns det som att han lätt hade passat in i denna serien hehe.

  Idag så är det sol här men det här även spöregnet så det är väldigt varierande. Ha en fin dag du med Kramar

  • Jeanette Post author

   Haha! Ja, ankorna höll koll i stallet och Zero inne. Stackars hantverkare, antingen tre ankor runt fötterna eller en galen hund som ska vara överallt. 🙂
   kram till er också. Hoppas sjuklingen mår bättre nu.♥