Åska!! 1 comment


Gårdagen var otroligt varm och härlig. Vi for iväg mitt på dagen och tittade på ett par grisar vi har bokat. Vi ska hämta hem dem om ca 2-3 veckor när de är tillräckligt gamla. De är jättefina! Linderödsgrisar. Mamman var rejält stor, men pappan var gigantisk!

De hade också en fransk bulldog som var supersöt. Sonen är helt inställd på att det är en sån vi ska ha som nästa hund. Man vet aldrig! 🙂

Jag (men en hel del grävhjälp av Björn) gjorde i ordning nya rabatten igår. Nu ska vi komma på vad vi ska ha i den. Den ligger ganska skyddad från blåsten och det är rejält soligt där under en stor del av dagen.

Vi fick ju hem en massa jord tidigare i år. Högen är nu täckt av svinmålla. Otrolig växtkraft! Tycker att det är lite fint samtidigt. Ser ni vallmon mitt i allt ogräs. Älskar vallmo.♥

Fåren är väldigt keliga nu. De kommer springande när man ropar på dem och oftast får man klappa dem. Framför allt Märta är himla kelig. Hon älskar när man kliar henne på huvudet och bakom öronen.

Björn och Märta

Märta

Mathilda, Josefin, Welma och Lill-flickan.

Idag vaknade vi av att det åskade. Vi hade altandörren och fönster öppna på övervåningen så det lät som att åskan var inomhus. Det blixtrade och smällde och regnet öste ner. Nu har det lugnat sig och det ser ut som att det skulle kunna spricka upp.

Missan var ute i natt. När vi åt frukost hörde vi henne jama utanför dörren. Hon var helt genomblöt och såg ut som ett streck med pälsen klistrad mot kroppen. Vi torkade henne och hon fick mat (på köksbordet! 🙂 ) och nu ligger hon i vår säng och tvättar sig. Vår lilla prinsessa är hemma igen och ordningen är återställd. Hon är minst men äldst – snart elva år. Det är alltid henne jag är mest orolig för trots att hon är den som nog klarar sig bäst. Vet inte varför, men det har alltid varit så. Hon är speciell. Vår prinsessa och lilla diva! ♥

Cilla, jag har tänkt på er idag. Jag vet att Dexter hatar åska… Hoppas det har gått bra. ♥

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Åska!!