Sol och värme! 5 comments


Dagarna springer iväg. Cilla och hennes familj har varit här några dagar. Deras två hundar och Zero känner varandra väl vid det här laget. Nixon jagar gärna vilt och även våra katter så vi hade tänkt att hundarna skulle ha det så bra tillsammans i hundgården. Ha, tji fick vi! Dexter lyckades nästan ta sig genom spjälorna i grinden, så han fick vara på utsidan. Men han är den som är lättast att hantera. Våra två svarta galningar brukar utmana varandra från början men sen lugna sig. Den här gången var det framför allt Zero som inte kunde lugna sig och kunde inte låta Nixons öron vara ifred. Han älskar öron och slickar nästan maniskt när han kommer åt. Han såg tom till att Nixon fick sår på ena örat. Till på köpet misstänker jag att någon av grannarna har löptikar på gång. Suck! Så dom har inte fått vara obevakade många ögonblick dessa dagar.

Men vi har haft det bra! 🙂 Jättevarmt! Vi har bland annat tittat på alla djur här, sönerna och papporna har kört radiostyrd bil, Cilla och jag har shoppat en del, vi har gått många och långa hundrpromenader, grillat och ätit god mat, gjort en gigantisk lasagne, fikat, ätit godis och fikabröd så det står ut genom öronen, babblat och umgåtts en massa. Man orkar inte med alltför stora utsvävningar när det är varmt. Skönt att bara vara och att umgås. Vi känner varandra så pass väl nu att alla kan göra det som känns bäst. ♥

Nu har de nyligen åkt vidare. Plötsligt blev huset tyst och tomt. Vi tre har suttit på varsitt håll ett tag, tom Zero har hållit sig på sin kant. Att tanka egen energi och eget utrymme är otroligt viktigt. Såna är vi alla tre, vi har stort behov av att kunna vara ifred en stund för att sen njuta av varandras och andras sällskap igen.

Cayo har varit borta två-tre dygn, men i morse var han tillbaka igen. Sakta men säkert skapar han sitt eget liv bland de andra kajorna.

Nu ska jag ta en sväng och köpa hundmat. Kanske får jag med mig de andra två, men vet aldrig. 😉


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 thoughts on “Sol och värme!