Mysiga dagar med kärt besök 2 comments


I torsdags åkte som sagt Christian och Louise härifrån och ett par timmar senare kom Maja och Roland. När vi bodde bredvid varandra träffades vi i stort sett varje dag. Sen när vi flyttade därifrån hade vi kvar huset som sommarstuga några år och då träffades vi de flesta helger. Men nu, de senaste åtta-nio åren, tror jag vi bara har träffats två-tre gånger. Men när vi väl träffades var det som att vi träffades igår! 🙂 Härligt med såna vänner! ♥

Hela gänget inkl Zero och Cayo. 🙂

 

Roland och Björn har byggt grisskydd och satt upp eltråd runt vår blivande grishage. Maja och jag har varit runt Höganäs lite och pratat ikapp oss! 🙂

Nya grishuset. Fårhuset i bakgrunden.

 

Våra höns börjar bli stora. Man ser det på storleken så klart, men även på fjäderdräkten. Det ulliga är borta och de börjar bli mycket ståtliga. Till och med tuppen som är yngst börjar bli jättevacker.

Tuppen

Jag har målat om en gammal foderapparat som vi fick ärva av förra grannen. Den var ful och sliten, men nu är den fin igen och hönsen gillar den!

Före

Efter! Och uppmonterad.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Mysiga dagar med kärt besök