Besök, åkgräsklippare och bröllopsdag


Idag är det grått och lite regnigt. Vi har haft några fullbokade dagar. På tisdagen var vi bland annat och beställde en åkgräsklippare! Äntligen!

Sen var vi bjudna hem till sonens kompis A och hans familj på middag. De gjorde laxpaket i folie  med potatis, lök och annat gott som de grillade. Det var hur gott som helst. Sen åt vi glass och kladdkaka. Vi blev sittande där hela kvällen och kom inte hem förrän runt tolv. Sonen sov kvar.

Igår åkte Björn och hämtade åkgräsklipparen! Sonen blev hemskjutsad runt lunch och hade haft jättekul. Jag passade på att städa och fixa för sen kom en fd arbetskompis till Björn och hans familj – Christian, Louise och lille Ludvig. Vi hade en trevlig eftermiddag och kväll. Vi var mest ute eftersom Louise är allergisk  mot pälsdjur. Vi har ju ett och annat pälsdjur så hon reagerade rätt starkt inne hos oss.

Nu har de just åkt vidare och vi pausar lite. Senare idag kommer våra fd grannar från när vi bodde utanför Rimbo hit – Maja och Roland. Det ska bli jättekul! Vi har inte träffats många gånger sen vi sålde vårt hus där.

Igår var det också vår bröllopsdag! Fjorton år har vi varit gifta. Inte illa! 🙂 Vi ska hitta på något i helgen när vi är själva, kanske gå ut och äta eller så. För fjorton år sen var sonen tre månader i magen och det var då vi berättade för alla att vi skulle ha barn. Det känns både väldigt länge sen och alldeles nyss. Vi hade ett ganska litet mysigt bröllop i Hammarby kyrka. Familj, lite vänner och grannar kom till kyrkan. Sen åt vi middag hos Björns föräldrar. De hade fixat så fint och min svägerska hade bakat bröllopstårta. Den natten sov vi på Scandic Crown i Upplands Väsby i en svit på någon av våningarna högst upp. Ett underbart bröllop och en supermysig dag och kväll. ♥ Tänk fjorton år – livet ser lite annorlunda ut idag! Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt liv och min lilla familj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *