Får och Bakken 1 comment


Igår började jag måla packhuset. Det kommer bli superbra! Foton på före och efter kommer sen när jag är klar.

Björn fixade och trixade hela dagen – han trimmade längs vägen, fixade ett avlopp, grävde bort myrbon och tusen andra saker. Som vi har kommit på tusen gånger redan – det finns alltid något att göra här!

Nu när vi har nya grannar har ju även grannhästarna flyttat. Det är lite sorgligt eftersom vi lärt känna dom så pass bra. Men vi har träffat tre nya hästar. Här är två av dom. Riktigt stora och mycket fina. Den tredje är en mindre sort, men hon kom inte med på kort. En annan gång! 😉

På eftermiddagen tog vi en sväng till ett naturreservat som ligger i Jonstorp. Vi var där förra året också och det är verkligen vackert. De har en massa får som går där och de är hur keliga som helst! Där var vi en låååång stund och hade kramkalas med alla får. 🙂

Idag har vi varit på Bakken. Äntligen kom vi iväg. Vi var lite osäkra på vädret men bestämde oss för att chansa. Vi ställde bilen på Björns jobb och sen tog vi färjan till Helsingör och tåget till Bakken. Vi har haft en superdag! Solen sken hela tiden utom när vi satt inne på en restaurang – då spöregnade det, men det gjorde inte oss något. Sonen och Björn åkte allt man kan åka i stort sett. Jag är något fegare så jag avstod de som går allra högst upp, tex stora bergodalbanan, uppskjutet och lite annat. Men en hel del åkte även jag. Vi vann inget på lotterna men handlade en hel del godis på färjan hem. 🙂 Zero har varit ute i hundgården hela dagen och verkar ha haft det hur bra som helst! Nu är han lycklig att vi är hemma igen.

Björn och sonen på väg ner!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Får och Bakken