Ny hobby!! 2 comments


Vi tog en sväng till Mölle igår. Solen sken inte så mycket längre, men trots att det var grått och lite tryckande så var det varmt och skönt. Mölle är helt underbart vackert! På vägen hem stannade vi på Våffelstugan i Nyhamnsläge och åt våffla till lunch. Livet är extra härligt på sommaren! ♥

Vår utsikt medan vi åt lunch.

Våffelstugan

Väl hemma igen testade jag brickvävning! Det var lite knep och knåp med själva varpningen och att få brickorna på plats. Men när jag väl började väva gick det både snabbt och bra! Nu ska jag se om jag hittar roliga mönster på nätet. Här hittade jag en otroligt bra kurs i hur man gör.

Mina hemgjorda brickor av spelkort.

Idag är det fredag och sista arbetsdagen innan semestern. Det är lite grått ute och det ser ut som att det kommer regna snart. Men det är varmt och skönt. Trisse har varit och hälsat på på morgonen. Det är inte så ofta han är hemma nu på sommaren. Inte medan vi är vakna i alla fall, tror han sover på vinden i stallet. 🙂 Han är så stor och fin och kelig – världens goaste katt! ♥

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Ny hobby!!

  • Fiffi

    Vad vackert!!

    Sv: Tack så mkt! Ja, det är inte så lätt att plugga och vara ensamstående men jag gör det för att få chansen till ett bättre jobb senare så jag och min lille skrutt kan ha det bra :O)
    Hoppas du mår bra och att du får en fin lördag! Kram