Varm och härlig onsdag! 2 comments


Igår kväll var jag hemma hos Anna på Solsickan, på lite tjejkväll/fullmånesmeditation. Anna hade sytt jättefina medeltidskläder som vi tittade på. Sen visade hon brickvävning, som var helt nytt för mig. Man väver vackra band med hjälp av en speciell teknik där man använder små brickor. Jag ska absolut testa! Det verkar jätteroligt. Sen var vi ute i hennes trädgård och plockade en massa jordgubbar och även fläderblommor. Jordgubbarna gick åt tillsammans med fikat. Fläderblommorna var till gudinnan Frejas ära och hela kvällen var tillägnad henne och guden Frej. Vi tittade även på runor och fick varsitt fint bärnstenshalsband. Det är alltid kul hos Anna, man är med om många spännande saker. Jag kom hem runt halv tolv.

Två sena kvällar i rad är för mycket för mig, idag är jag trött som bara den! Man får väl acceptera att man inte pallar längre! 🙂

Idag har sonen och jag varit iväg till Ängelholm. Först var vi på Hästbiten och köpte kaninfoder och sen var vi inne i stan och köpte lite körsbär på marknaden och fikabröd på Kringlan. På vägen hem var vi även en sväng på Varalövs Gårdsbutik och köpte potatis och grönsaker. Mysigt! 🙂

Hemma så åt vi lunch och fikade och sen hängde jag och Cayo tvätt. Sonen hoppade studsmatta och hade vattenkrig med Zero. Konstigt nog så blev även JAG blöt… 🙂 Sen plockade vi en massa jordgubbar och satte oss inne hos kycklingarna och åt jordgubbar. Man kan verkligen sitta och titta på dom för alltid!

Han snodde mina klädnypor! Kanske tror han att han är en skata?! 🙂

Nu har vi just kommit in. Jag har en del jobb men det känns inte alls lockande att vara inne när det är så fint väder ute. Men tre dagar kvar och sen är det SEMESTER!!

Cayo äter också jordgubbar!

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Varm och härlig onsdag!