Nyfärgad 2 comments


Det gick jättebra att lämna blod igår. Det var inga som helst problem! 🙂 Jag fick en trisslott och en fin handduk för besväret också!

Igår kväll hade Björn med sig tre kollegor hem på middag. Två stycken från Tyskland varav den ene var amerikan ursprungligen, och en från Stockholm. Vi beställde hem gigantiska familjepizzor och de som dricker alkohol (alla utom jag alltså! 🙂 ) tog sig ett glas vin. Ja, självklart inte sonen heller! En mysig kväll! Idag har jag varit och klippt mig. Tanken var att jag skulle färga utväxten, men min snälla frissa Anna gick med på att färga hela håret lite mörkare. Jag är nöjd! Det ser nästan svart ut på bilden och det är lite missvisande, men rejält mörkbrunt är det. Jag har varit blondin hela mitt liv, en något råttfärgad blondin de senaste tio-femton åren, men nu jäklar är jag brunett! Känner mig möjligen liiiite smartare direkt! 😉

Nu har vi varit ute på promenad med Zero och släppt ut kycklingarna och kaninen. Cayo följde med på promenaden! Vi är värsta Ice-Age-flocken när vi är ute och går!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Nyfärgad