Måndag igen! 2 comments


En vecka kvar, sen är det semester! Det ska bli underbart! 🙂

Det blev fint väder ganska snabbt igår, så vi for iväg till Jonstorp på marknad. Det är alltid mysigt med marknader även om man inte hittar något. Vi köpte lite godis, korv, brända mandlar och ett halsband till mig.

Björn fortsatte med sitt bygge ute i hagen. Det blir så himla bra. Nu måste vi beställa hem lite mer virke.

Sonen och jag satte upp studsmattan. Det är ett ganska stort jobb men vi lyckades! Zero tyckte att det var bra att ha något att lägga sig under som ger skugga! Däremot blev han mycket avundsjuk när vi har på studsmattan alla tre. Då sprang han runt den och skällde som en galning! 🙂Kycklingarna och Mario var ute nästan hela dagen. Det är så härligt att se hur lyckliga de är att få vara ute! Mario låg och slappade i skuggan nästan hela tiden. En av kycklingarna hittade en lång mask som de andra kycklingarna försökte sno! Cayo är som vanligt med överallt, hela tiden… Han har sovit inne i hönshuset två nätter. Det har funkat bra! Han måste ju lära sig att man inte sover i en kattbur när man är en “normal” kaja! 😉

Allting växer så det knakar. Jag har gett upp tanken på att kunna ha det ogräsfritt. Då får jag skaffa mig trädgårdmästare. Min ambitionsnivå har sänkts från “ogräsfritt” till “inga bränn-nässlor” i vissa rabatter och “bara det ser fint ut” i andra. 😉

Ett exempel på en vacker men mycket vildvuxen rabatt!

Björn började snygga till vår häck nere vid stugorna. En del av grenarna hade helt enkelt lagt sig ner.

 

Vi avslutade helgen med att grilla. Vi satt i uterummet och åt, hur mysigt som helst! Sen tog vi en promenad med Zero, vattnade och slutligen var det fotbollsfinal. Personligen är jag lite glad över att det äntligen är slut. Fotboll är kul till en viss del, men det är så galet låååångt. Jag gillar att titta på t ex innebandy där det händer något hela tiden och de spelar 3*20 minuter. Men nu är EM över. Snart är det OS…. 🙂

Nu har Björn åkt i väg till jobbet och jag sitter och ska ta itu med förmiddagens jobb. Om någon timme ska jag iväg och lämna blod för första gången. Känner mig lite nervös faktiskt… men det känns bra att det blir av. Det är något jag tänkt att jag borde/vill göra i många år, men det har inte blivit av. Av den enkla anledningen att jag är för lat. Men nu kommer blodbussen och stannar inne i Höganäs, så då är det ju enkelt! Håll tummarna….


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Måndag igen!

 • Cilla

  Bra de där med att ge blod ! Jag gav blod innan barnen, sen hade jag för lågt HB . Men nu har jag inget att skylla på ! Jag väntar nog också på blodbussen ! Jag längtar att få komma ner till er å få se hur fint ni har fått det 🙂 kram kram <3

  • Jeanette Post author

   Så fort det blir för många moment blir det svårt att få till det.
   Längtar efter att ni ska komma också! Det ska bli jättekul! Jag har skickat in en påminnelse om min beställning på fint väder, så det borde vara lugnt! 🙂
   kram