Söndag morgon


På eftermiddagen på fredagen tog jag mig äntligen i kragen och städade vår källare. Den har varit en skamfläck och det har legat över mig länge att den var så äcklig. Men nu har jag skurat och sorterat saker, dammsugit spindelnät och organiserat, så nu är jag nöjd! Det tog max 45 minuter – tänk vad mycket tid jag lagt ner på att må dåligt över att jag struntat i att fixa. Otroligt slöseri med tid.

Det blev fint väder senare på fredagen. Sonen sov över hos en kompis och Björn och jag tog en långpromenad med Zero! 🙂

Igår var det helt underbart väder. Vi var ute och fixade hela dagen. Björn håller på att bygga vind- och regnskydd till får- och grishagarna. Det kommer bli superbra! Jag rensade ogräs till förbannelse. Tre skottkärror körde jag ner till komposten. Och det finns hur mycket som helst kvar. Ska snacka med gårdstomtarna och se om de kan hjälpa mig. 😉

Idag har vi planerat att åka till Kullamarknaden i Jonstorp. Just nu regnar det, men jag hoppas det klarnar upp under dagen.

Lite bilder från gårdagen.

Gizzmo på besök inne i hönsgården. Han brydde sig inte alls om kycklingarna. De är nog för stora för honom.

Fikapaus hos kycklingarna.

"Rosersbergarna" blommar!

Gizzmo älskar verkligen solen!

Zero och Gizzmo gillar varandra.

 
 

Fårhagen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *