Regn igen… 2 comments


Morgonen började vackert och soligt. Jag såg fram emot en lika härlig dag som igår. Jag for iväg och tränade. Testade löpbandet idag. Jag har varit lite rädd för det för jag har så galet dålig balans. Har testat löpband på Löplabbet när jag skulle prova ut springskor. Då höll jag på att flyga av så jag har hållit mig undan. Men idag var det rätt folktomt på gymet och det ena löpbandet är extra brett och extra långt! 🙂 Man kunde även välja program på det och sånt gillar jag. Så jag tog intervall i tio minuter och det var superjobbigt!

På vägen hem började det regna så jag slängde mig ur bilen och slet ner all tvätt som hängde kvar från igår. Pratade just med mamma och hon berättade att det var helt underbart på Gotland, soligt och varmt… liiiiite avundsjuk blir man. Men jag har lovat mig själv att inte vara bitter på vädret för det kan man ju ändå inte göra något åt.

Poda var här igår och satte upp grinden till fårhagen så nu är den klar! Bilder kommer någon dag när det inte regnar! 😉 Jag har precis varit ute med Zero. En lång promenad runt huset då vi kollade till alla djuren och var tillbaka inne efter ca 7,5 minuter… Jag har lovat honom en lååååång promenad lite senare när det är uppehåll. Eller i helgen… Eller av Björn. 😉

Nu ska jag plocka fram dammsugaren och bli av med lite hundhår. Sen tror jag att jag och sonen ska baka något smaskigt. Man blir både frusen och godissugen av detta väder.

Ha det bra allihop! ♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Regn igen…