Torsdag 2 comments


Igår kväll kom Björn hem från ett par intensiva dagar i Tyskland. Det är alltid lika skönt när han kommer hem igen. ♥

I morse åkte jag och tränade för första gången på två veckor. Ganska tungt var det men det gick bra. Jag försökte få med mig sonen men han hade bestämt sig för att springa i stället. Så han gav sig ut och sprang och jag åkte till gymet!

Senare på dagen var jag iväg och handlade.Först mat. Där hittade jag dess tjusiga bling-foppa-tofflor! 2 par för 69 kr eller något liknande. Passar mig utmärkt!

Sen var jag på handelsträdgården och köpte blommor. De har så mycket fint där! Jag kom hem med den här fina brödkorgen och massor med blommor.

Sonen cyklade iväg till en kompis och jag plockade ut kycklingarna och kaninen. Sen satte jag igång att plantera blommor i våra blomlådor!

 Zero och Cayo var självklart med!

Kycklingarna är jätteduktiga! De är inte lika skygga längre heller.

Zero kollar in Mario.
Cayo smakar på mitt telefonfodral.

Det blev riktigt fint i våra blomlådor! När jag var iväg och kastade skräp i komposten kom en stor glada seglande över stallet. Då fick jag springa tillbaka för att försäkra mig om att han inte tänkte ta mina kycklingar.Eller kanske Mario. Jag vet inte hur stora byten de kan ta…

Nu har jag suttit och jobbat så ögonen går i kors. Sonen skickade just sms att de åker och badar! Myyyyyysigt! Härligt att han har sommarlov och har kul med sina kompisar. Jag är så glad att han hamnat så rätt här efter flytt och allt. Är så stolt över honom. ♥

Vi har även bokat sushi till middag vilket innebär att jag inte behöver laga mat. Om jag fixar undan tvätten nere i tvättstugan skulle jag kunna lägga mig i soffan sen eller varför inte ute i solen! Lyyyyyxx! 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Torsdag