Tidig morgon 5 comments


Igår var det innebandyträning. Det var 14 tappra spelare som fortfarande kör frivillig-träningarna. Av de 14 var nog nio stycken från ordinarie laget och övriga från p00 och p98. Kul!

Björn är i Tyskland och kommer hem ikväll. Han brukar ta utfodringen av djuren på morgonen, men idag har jag fixat det. Cayo väckte mig runt kl 6 och då gick jag upp och klädde på mig. Zero fick mat, katterna inne fick mat, tömde katt-toan. Sen släppte jag in Gizzmo så han fick mat och tog ut Zero och Cayo. Cayo fick mat och följde med mig och Zero nerför vägen så Zero kunde bajsa. Sen gick vi in i stallet och ställde ut mat och vatten till Trisse (som inte var där). Zero får alltid lite kattkulor utkastade på golvet så roar han sig en låååång stund med att leta efter dom. Sen gick vi ut till Mario och gav honom mat och vatten och fixade hans toa-hörna. Jag lämnade Cayos mat i hans utebur (han är duktig nu och flyger dit och äter när han är hungrig på dagarna!). Sen smög jag in till hönsen och satt med dom ett tag, fyllde på vatten och pratade lite. Sen tog jag in Zero och försökte få Cayo att förstå att han ska stanna ute och jag ska gå in. Mysiga morgonbestyr! 🙂

Så nu sitter jag här i min ensamhet ett tag. Tänkte låta sonen sova ett tag till. Det är ju sommarlov! 🙂 Vi ska in till banken en sväng på förmiddagen och kanske passar på att göra något mer när vi ändå är i stan. Poda kommer hit och fortsätter med hagarna!

Igår kväll var vi trötta allihop. Runt kl 21,30 tog jag in Cayo och han åt sin middag! Han får uppblött hundmat när han är inne. Han är duktig och äter själv numer – men det har tagit låååång tid. Kråkfåglar måste man lära, det kommer tydligen inte helt av sig själv för dem. Jag hoppas att han lär sig hitta tillräckligt med mat ute också… det är hans största utmaning. Men det går framåt! Nu klarar han sig själv hela långa dagen från tidig morgon till sent på kvällen. När man kommer ut hör man honom skrika och efter ett litet tag har man honom på axeln!

Trött hund däckade i soffan! Världens sötaste Zero.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 thoughts on “Tidig morgon