IKEA!


Världens sötaste Gizzmo kröp ner i sängen!

Sonen och jag for iväg till banken och lämnade in påskrivna papper och fick ännu fler med oss att skriva på! Även sonen fick skriva på till sitt id-kort. Jag har varit lite motsträvig till detta bankbyte för jag har haft gamla banken så länge jag kan minnas. Men vi får bättre villkor på nya banken och  tyvärr har gamla banken här varit lite ointresserade av att behålla oss som kunder… Men nu när saker börjar rulla på  känner jag mig hemma på nya banken och vi har fått en jättebra banktjej som hjälper oss. 🙂

Efter banken släpade jag sonen runt IKEA! Jäääättepopulärt. 😉 Men jag mutade honom med lunch. Nej, jag ska inte klaga, han är jättesnäll och ställer upp på det mesta. Och stark är han också, han släpade ut det mesta som jag köpt till bilen. Jag hittade några mattor och lite småkrafs. Framför allt har jag kollat upp lite mer runt de möbler som jag funderar på. Ska räkna lite och se om det kanske är dags att beställa lite! 🙂

Jag gillar den här mattan. Rejält stor är den. Ligger nu i uterummet.

Poda är här och stängslar för fullt. Det blir jättebra. Jag passade på att ta ut kycklingarna och Mario. Mario var så lycklig att han sprang i cirklar jättelänge och gjorde tokhopp upp i luften! Sen började han äta och var som en bulldozer genom det höga gräset! Till och med tistlar fällde han i sin väg.

Kycklingarna tyckte det var toppen att få vara ute och picka. Vi försökte lära dom att använda rampen in och ut, men det är nog lite tidigt! De är så himla goa!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *