Söndag


I morse jobbade jag på kyrkans café. Det var riktigt mysigt! Det var inte så många som kom, 17 stycken, men det var mysig stämning. Min kollega för dagen har jag inte jobbat tillsammans med tidigare, men vi funkade riktigt bra ihop! 🙂 Mässan handlade om Johannes döpare och att man genom dopet börjar om på nytt. Jag tänkte på hur många nystarter jag har haft – ofta varje måndag och ibland även varje ny morgon. Björn är otrolig, han kan bestämma sig för en sak och sen fungera utifrån det. Själv behöver jag tid. Jag kan märka i efterhand att jag ändrat sätt att tänka eller vara, men jag har svårt att ändra mig från ena dagen till den andra. Men jag tror att det är bra att eftersträva att vara en så bra människa man kan vara. Att se över sitt sätt att vara och de mönster man sitter fast i. Förändring kan vara läskig men man mår bra av det också. 🙂

Björn och sonen hade jobbat och fixat när jag kom hem. De var dyngsura eftersom det fortfarande regnar till och från. Jättefint har de gjort! 🙂 Vi tog en sväng till Väla. Vi var inte ensamma, lönesöndag för många och dåligt väder…. smaaaaart! Men vi tog ett varv och åkte hem igen. Köpte hela bakluckan full inne på djuraffären.

Jag har strykit och betalat räkningar. Jag känner mig alltid extra duktig när jag gjort det eftersom det är så tråkigt. 😉 Jag har även testat att gå in på nya banken på datorn. Sånt däremot tycker jag är jätteroligt. Jag är en riktig nörd… 😉

Cayo sov ute i natt. Det kändes lite jobbigt i hjärtat men det är ju så det ska vara. I morse ropade han på Björn när han var ute och matade resten av djuren! Sen har han hängt med oss som vanligt så fort vi går ut. Han har börjat bli riktigt duktig på att landa men ibland kommer han ner i ansiktet med fötterna först och det är inte så skönt. Hans klor är otroligt vassa.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *