Midsommardagen


Här har vädret växlat mellan att vara soligt och jättevarmt och rejält spöregn. Vi har varit ute rätt mycket. Vi har tagit bort konvalescenthagen där vi hade Geten. Det är bara stolparna kvar och de kräver lite mer jobb för att få bort. Men nät och metallpinnar är borta. Vi har även klippt där nu så det ser mycket fint och prydligt ut! Bilder kommer så småningom. Zero och Cayo har varit med hela tiden och hjälpt till. 🙂

Det känns så lyxigt och skönt att det är lördag idag och en hel dag till kvar av helgen efter denna. Vi har varit och presenterat oss för de nya grannarna. De verkar trevliga! Skönt. 🙂 Vi kollade med dem så det fortfarande är lugnt att gena över deras mark när vi är ute med Zero. Inga problem, vilket känns bra! Så vi passade på att ta en rejäl promenad med Zero. Ödehusets pioner är helt magiska!

Kycklingarna växer! De är så nyfikna, det är riktigt roligt att bara sitta och titta på dom. Nu dricker de i drickautomaten. De ser så högtidliga ut när de står där och sträcker på sina små nackar! De är verkligen hur fina som helst. Här kan ni gå in och titta hur de kommer att se ut när de blir vuxna. De vuxna hönsen som vi träffade när vi var där och hämtade kycklingarna var helt otroligt vackra! Tupparna var nästan magiska. Vår lilla tupp ska bli lite silverfärgad när han blir stor. Någon som har tips på vad vi ska kalla honom?? 

Vår söta lilla tupp!

Till efterrätt idag blev det nyplockade jordgubbar! Jag ääääälskar sommaren! ♥

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *