Glad midsommar!


Hoppas ni har en härlig midsommarafton allihop! Vi har haft otur med vädret hela dagen och hällande regn. Men nu så här på kvällen har det spruckit upp och solen skiner! 🙂

Vi har klippt gräs idag. Förre grannens åkgräsklippare står här för tillfället och vi fick tillåtelse att använda den, så Björn har klippt största delen med den och jag har klippt en del med vår andra gräsklippare. Det är så fint när det är nyklippt!

Cayo flyger och flyger. När det regnade satt han uppe i en björk. Man vill ta in honom, men han måste ju lära sig att klara sig själv. Han sover fortfarande inne, men annars är han ute hela tiden. Björn berättade att Mats på Poda var här för att se hur han ska lägga upp jobbet med fårhagen. Då kom Cayo och landade på Björns axel. Mats hade nästan svimmat! 🙂 Inte det vanligaste att en kaja kommer och landar så där.

Hönsen är så fina! Det är så mysigt att smyga in i hönshuset och titta på dom. De är inte särskilt skygga längre och pickar omkring och är rejält nyfikna.

Midsommarafton blev inte som vi tänkt oss – istället för midsommarstång och fika i solen blev det mysande inne och gott kött till middag. Helt okej det också!

Ha det jättebra allihop! ♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *