Hemma igen! 2 comments


I söndags for vi i väg till Kävlinge och kom hem med fem höns, en tupp och fyra hönor. Det är brahma-höns, en mycket vacker ras med lurviga ben! 🙂 De bor nu i vårt hönshus.

På måndagen åkte vi till mamma på Gotland. Björn lämnades hemma med ansvar för sig själv, gården och alla djur. Dessutom hade han apmycket på jobbet. Men självklart grejade han det galant. Zero var i hundgården två dagar och på Jyckebo två dagar när Björn var sen. Cayo har varit ute i det fria hela dagarna och kommit till Björn när han kom hem på kvällarna och sovit inne med honom! 🙂 Hönsen, katterna och Mario har klarat sig galant! Bra jobbat Bonden! 😉 ♥

Sonen och jag har haft fyra härliga dagar på Gotland. Solen har varit framme varje dag och vi har bara njutit! Vi har bland annat varit i Hemse, spelat minigolf (Jag vann!!!!! Jag lovar, jag har lappen kvar!), ätit kolossalt mycket jordgubbar, promenerat längs vattnet, sonen har badat (jag är badkruka…), sett kaniner och katter och allmänt haft det toppen! Mamma och jag har babblat massor och druckit några liter kaffe var! Precis vad jag behövde! Tack mamma och Gillis för en härlig vecka – vi ses snart igen! ♥

Idag när vi kom hem hade Björn inte kommit hem än. Zero blev jättelycklig och skuttade runt. Sonen gick och ropade på Cayo och han kom direkt flygande till honom! Så mysigt att han är så tam. Nu har vi ätit och pratat med alla djuren. Det är rejält varmt i kväll. Underbart! I morgon är det midsommarafton.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Hemma igen!

  • Cilla

    Välkomna hem igen 🙂 jag har glömt bort hur fint det är på Gotland !tycka till med era nya familjemedlemmar 🙂 hoppas att ni får en mysig midsommar <3 många kramar nu börjar min jobb midsommar 🙁 stackars mig 😉

    • Jeanette Post author

      Ja, Gotland är verkligen fint! Trist att behöva jobba heeeela midsommarhelgen… inte rättvist. 🙁 Hoppas du får en bra jobbhelg i alla fall. kram