Dagen efter…. ! 1 comment


 För att fortsätta där jag slutade – i torsdags. När jag var på väg till Helsingborg för att möta Björn på banken så var hela Telenors nät nere. Det innebar att jag inte fick tag på sonen och jag fick inte tag på Björn. Sonen hade nyckel med sig så jag visste att han kom in om han väl kom hem i alla fall. Att jag inte fick tag på Björn ställde till det lite eftersom jag inte kunde tala om att jag var framme och heller inte visste riktigt var banken låg. Företagets porttelefon funkade inte heller så jag kom inte åt Björn över huvud taget. Men jag lyckades hitta banken och efter ett tag dök Björn upp. Tusan vad man är beroende av tekniken!

På vägen hem plockade jag upp sonen. Klockan var då ca 12 och han hade inte sovit på över ett dygn. Så honom stoppade jag i säng och han sov hela dagen och hela natten, med undantag av ett par timmars middagsätande. 🙂

På fredagen handlade jag den sista maten inför festen. Kylen var helt proppfull! Björn kom hem tidigare och vi ägnade större delen av dagen och kvällen åt att fixa i ordning. Vi tittade även på Sverige – England… trist. 🙁

Sonen och jag hade ute Cayo på dagen. Han flyger mer och mer och är otroligt modig nu! Han tyckte det var jättekul när sonen var med uppe i trädet. 🙂

 

Gizzmo låg under trädet och väntade...

Igår väckte Cayo oss strax efter fem (som varje morgon). Vi hade fortfarande mycket att ställa i ordning inför festen så vi jobbade mycket alla tre. Runt två dök alla upp. Vi hade välkomstdrink och snacks i stallet på grund av vädret. Sen var det rundtur och genomgång av femkampen. Det var pilkastning, bollkastning, spika spik, luftgevärsskytte och bygga torn av suddigum. När aktiviteterna körde igång gick jag in och började plocka fram allt. Sonen kom in och hjälpte mig.

När alla var klara kom de in och åt. Vi var 30 stycken som skulle hämta mat och ha sittplatser. Det gick riktigt bra! Porslin, stolar, glas och tallrikar var en salig blandning. 🙂 Efter maten hade vi kladdkaka, grädde, jordgubbar och kakor till kaffet. Det känns som att alla var mätta och belåtna!

Efter fikat började de första dra sig hemåt. Resten flyttade ihop sig och satte sig i uterummet. De sista gick hem runt tolv. En lång och mycket lyckad dag. Vi var nöjda och mycket trötta när vi gick och la oss.

Zero satt mest i hundgården. När det regnade som värst kom han in och fick vara i badrummet. Två av tjejerna var extremt hundrädda. Han var lite olycklig men sen när han väl fick komma ut var ha såååå lycklig!

Idag har vi plockat i ordning och fixat överallt. Sakta men säkert kommer vårt hem tillbaka som det var innan! 🙂 I morgon åker sonen och jag till Gotland.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Dagen efter…. !

  • Cilla

    Kul att festen blev lyckad 🙂 bra jobbat ! Synd att vädret inte riktigt ville var med på noterna 🙁 hoppas att ni får det jätte bra på Gotland B-) stora kramar <3