Vad är det för dag nu igen?? 2 comments


Det är rätt förvirrande nu när det är lediga dagar och annat som spökar. Det känns absolut som lördag idag och då är det märkligt att inse att det är torsdag. 🙂

Björn var uppe i Stockholm igår. Han hade ordnat så han skulle komma hem runt halv sju. Men han ringde och sa att hans flight var inställd… hur förvånad blir man… MEEEEEN han hade lyckats komma med en tidigare så han var hemma redan halv fem! Sånt händer ju inte! Men igår gjorde det det och vi åt god lax till middag när han kom hem.

Efter middagen for sonen iväg för att lana med sina kompisar. Jag har inte pratat med honom än idag, men jag misstänker att de satt uppe hela natten och spelade en massa spel. En trött herre idag alltså! 🙂

En märklig sak hände i natt. Jag fick ett sms från sonen halv två där det stod “Vi slutar nu, kan du hämta mig?”. Visst jag skrev att jag kommer och vinglade ut i badrummet. Jag fick sms tillbaka att “men jag ska inte hem…. du behöver inte komma”. Då är det ett sms som han skickat när han slutade skolan som inte gick iväg som skickades mitt i natten i stället! Vi hade problem att få iväg sms hela dagen igår. Tänk om jag hunnit iväg och stått utanför kompisens hus i nattlinne mitt i natten för att hämta hem honom! Då hade man varit populär. 😀

Idag ska jag in och möta Björn i Helsingborg. Vi håller på att byta bank så vi ska in och träffa vår bankperson. Kanske hinner jag med en liten lunch med min käre make?? Eller snarare – han kanske hinner med en liten lunch med mig. 🙂

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Vad är det för dag nu igen??