Skolavslutning idag!! 2 comments


Då är den här, den efterlängtade avslutningsdagen! De har varit i kyrkan idag och sen samlade fröken dom en sista gång i klassrummet. Han hade hunnit med lite vattenkrig också! 🙂 Högstadiet nästa! Inte klokt…

Grattis till sommarlovet världens bäste son! Obs! Självklart läsk i flaskan! 😉

Igår kväll var det träning. Det var en rejält trött kille som kom hem! 🙂

Min inventering inför festen på lördag fortgår. Jag har rotat igenom alla silverbestick för att se vad som behöver putsas. Jag har hittat en del märkliga bestick som jag tänkte se om någon vet vad de används till.

 

Nr 1. Ingen aning alls...

Nr 2. Väldigt smala smörknivar??
Nr 3. Inga idéer.
 
Idag har Cayo varit ute i sin utebur sen i morse. Han kan inte vara inne längre, det är mycket tydligt. Inte instängd i alla fall, och lös kan vi inte ha honom med katter och Zero. Så nu får han vänja sig. Det har gått bra tycker jag. Vi har varit ute och rensat lite ogräs han och jag och han har flygtränat en hel del. Det är svårt att våga lita på att han ska klara sig själv om inte allt för länge. Jag är den första att erkänna att jag har curlat min son tidigare (okej, fortfarande… 😉 ) men att jag även curlar min kaja var något nytt!
 

Medan vi rensade jag och Cayo satt Zero och sjöng i hundgården. Han kunde inte förstå varför inte han också fick vara med och rensa och kanske slicka lite på den där fågeln. 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Skolavslutning idag!!

  • Britt Marie Holm

    Hej min dotter. De är efter mormor de två första knivarna. de första är ostknivar.
    Troligen skär man och sedan tar ostbiten med tvåudden. Troligen desertostar,
    Nummer två är fruktknivar, förr på bjudningar bjöds det på frukt och varje gäst hade en assiett och en fruktkniv. Tredje kommer jag tyvärr inte ihåg.
    Kram