Freeeeeeedag!! 1 comment


Eftersom man var ledig i onsdags är jag totalt dagvill! Helt underbart att det är fredag idag!

Sonen och jag tog en promenad till kyrkogården igår kväll. Zero följde med och uppförde sig exemplariskt för en gångs skull! 🙂 Det var varmt och härligt och skönt att bara gå och babbla ett tag. När vi kom hem hittade vi en stor fin igelkott på tomten! Jag blir lika glad varje gång. Zero tyckte han var mycket spännande men fick taggarna uppskjutna i nosen… 🙂 Så går det när man nosar på igelkottar.

Vi hade en lugn kväll. Sonen pluggade Europas länder – prov idag, håll tummarna! – och jag hade en hel del jobb. Sen blev det tv och fika. Mysigt.

Vi fick meddelande från Björn att hans föredrag gått bra! Han är bra på det där med att prata inför folk. Skönt att allt gick bra. Imorgon kommer han hem! ♥

Idag ska jag en sväng till Ängelholm. Sen efter skolan ska vi leta efter nya innebandyskor. Jag hade hoppats på att kunna köpa nya till hösten, men han får nästan ha tårna dubbelvikta i skorna nu, så det är inte mycket att göra.

I övrigt är det flygträning som gäller! Jösses så han flaxar. Jag tror han lyfter snart. 

Ha en trevlig fredag gott folk! ♥

Sotan och Gizzmo sover bredvid varandra idag också!

 

Boken jag berättade om igår. På den vänstra bilden är det jag längst ner i pyramiden med grön skjorta!

 

Känner ni igen mig med min 80-tals-frisyr!? 🙂

 

 
 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Freeeeeeedag!!