Nationaldagen!! 2 comments


Grattis Sverige och alla svenskar på denna dag! ♥

Och ett extra grattis till min lillasyster (på låtsas) Carolin som fyller 29 år idag! Saknar dig min vän, hoppas du får en härlig dag! Hälsa alla grabbarna.

Idag har jag städat övervåningen. Så där noggrannt som man borde göra mycket oftare… Jag har bytt lakan, dammsugit golv, väggar, tak, sängar, mattor, lagt allt som går att tvätta i tvättmaskinen, skurat badrummet och torkat golven. Och vädrat. Superskönt känns det nu efteråt men jösses så jobbigt det var.

Sonen och jag tog ut Cayo i Marios hage och de båda skuttade runt en del. Zero och Gizzmo satt på utsidan och tyckte det var orättvist. Gizzmo tycker att Cayo ser mycket god ut. Cayo kan nu sitta på fingret och segelflyga ner på marken. Han kan även skutta upp på saker. Det är inte länge tills han börjar flyga tror jag. Hans näbb håller på att ändra färg från gul till svart/grå. Hans vingar är i stort sett helt utvecklade nu. Mamma Kaja satt på stalltaket och skrek. Jag tror hon har börjat ropa på ungarna att de ska komma ut och flygträna.

I övrigt har vi ätit lunch och varit i väg till Kakboden och köpt Nationaldagsfika. Bakelserna som var avsedda för dagen kändes inte som något för oss så vi har köpt karlsbaderbullar och lite annat. Snart dags för lite fika!

Zero ligger utslagen på golvet här efter vår promenad. Sonen har försvunnit upp för att spela ett tag. Själv ska jag sätta mig i soffan ett tag. Härligt med en ledig dag så här mitt i veckan!

Just det! I dag passerar Venus. Nästa gång är om drygt hundra år. Lite häftigt!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Nationaldagen!!