Tisdag


En sak som jag glömt berätta är att i fredags var det exakt ett år sen vårt hus blev vårt. Vi flyttade inte in förrän den 18/6 men den 1/6 åkte Björn och jag ner och skrev papper och fick nycklarna. Vi startade runt kl 5 på morgonen. Zero var hos svärföräldrarna och sonen låg kvar och sov. Han skötte sig själv hela dagen – gick upp, åt frukost, gick till skolan, kom hem, var ute med kompisar, åt middag och kollade på tv. Inte illa. Vi träffade gamla ägarna runt kl 11 och fick rundtur i huset och genomgång av ALLT. Sen kl 13 hade vi tid på banken. Efter banken for vi hemåt och var hemma runt kl 21. En lång dag både för oss och sonen. Det var mycket overkligt att veta att vårt nya liv väntade här nere. Sen efter skolavslutningen packade vi in allt vi äger i flyttbilarna och for iväg. I vår bil var vi Björn och jag, sonen, Zero, Missan och Sotan, katt-toa och en del packning. Svärfar följde med i egen bil full med våra krukväxter bland annat. Tänk ett helt år har gått! 🙂

I morse for Björn iväg till USA. Jag skjutsade honom till flyget i Köpenhamn. Sen fick jag gasa på lite hem för att hinna få in mitt jobb för kl 12. Jag har två deadlines varje dag. Det innebär att jag har ett ganska fritt jobb MEN jag måste få in rätt jobb på rätt klockslag! Men jag hann! Och Björn kom iväg. Han har åkt i ca sju timmar nu och borde mellanlanda i Washington snart. Sen ska han vidare till New Orleans.

Zeros nos när han luktar på blommorna!

När jag hämtat sonen var vi på CityGross. Vi ska ha en fest här hemma för Björns anställda nästa lördag. Jag kollade vad CityGross kan erbjuda när det gäller mat och eventuell leverans. De levererar inte men man kan hämta i sista minuten om man kommer överens. Det funkar. De har riktigt fina fat med rostbiff, skinkor, frukt, lax, räkor mm. Jag ska räkna lite på saken så får vi se hur vi gör! Bra med alternativ i alla fall.

Sonen valde att hoppa över träningen idag. Han känner sig seg och sliten (och möjligen liiiiite lat). Men efter att vi pratat länge om saken och jag kände att han tänkt igenom allt så fick han den stora äran att själv smsa tränaren att han inte kommer. Lite kan det få svida! 🙂 Men det är ju frivillig träning nu så det är ju inte hela världen att hoppa över en gång.

Nu sitter han och pluggar. Han fick omprov på Europas länder och huvudstäder… Så nu har han lite att göra! Har hittat ett jättebra spel på nätet där man har en tom Europakarta och man ska sätta ut länderna. Mycket bra! Det finns även andra saker – Sverige, världen, huvudstäder mm. Rekommenderas!

Vi har varit ute och vattnat, rastat Zero, pratat med Mario, gosat med Gizzmo och kollat ägorna. Det är alltid tomt när inte Björn är hemma. Vi ska se till att ha en mysig kväll och en mysig nationaldag i morgon. Jag har inte gillat nationaldagen senaste åren eftersom pappa dog dagen efter nationaldagen för sju år sen. Men det är dags att ändra på det och fira vårt fina land!

Igår var det tydligen fullmåne samtidigt som det var månförmörkelse. Märkte någon av det?? Häftig kombination tycker jag!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *