Blåsig tisdag 2 comments


Då var man inne i vardagen igen! 🙂 Jag sitter här och jobbar och de andra är i skolan och på jobbet. Zero ligger för tillfället på mattan med huvudet inne under en kartong… normalt… 🙂

 

 

Igår var vi alla tre lite småhängiga. Jag gick iväg till gymet på morgonen, men orkade inte köra som vanligt. Kände mig snurrig och illamående så det blev ett kort pass. Sonen hade haft en tung dag i skolan och däckade i soffan på eftermiddagen. Björn kämpade sig igenom dagen. På kvällen satt vi i soffan och tittade på innebandy/sov alla tre. Jag tror att det åtminstone till hälften beror på tidsomställningen. Den andra hälften kan bero på alla som satt och hostade och nös i flygplanet. Blä… Från Frankfurt till Kastrup satt jag bredvid en farbror som hostade ända nere från tårna och hostade rakt ut i luften hela tiden. Generöst att dela med sig av baseluskerna… NOT!

Idag var sonen allt annat än sugen på att gå till skolan. Han kände sig hängig och sliten, men hans elaka mor körde honom dit ändå… Lite dåligt samvete har jag allt, men jag litar på min instinkt att det var mest latmasken som talade i honom idag.

Jag har bakat en chokladkaka i långpannan. I eftermiddag ska jag jobba på cafét igen och min kollega för dagen ska baka bullar så då blir det kaka för mig. Det ska bli roligt! Hoppas kakan blir bra, det är första gången jag gör den. Smeten var god. Lite som kladdkaka men i annan form och med lite apelsinsmak.

Jag gillar att baka. Skälet till att det inte blir så ofta är nog detta… 😉

 

 

 

Helgen var ju helt underbar, varm och solig. Igår var det kallt på morgonen, marken var alldeles hård. På eftermiddagen snöade och regnade det om vartannat och det var allt annat än skönt. Idag blåser det och är rejält grått. Jag hoppas verkligen att det vänder tillbaka snabbt.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Blåsig tisdag

  • Britt Marie Holm

    Grattis på Maria-dagen. Det är så skönt att ni är hema igen. Jag tycker naturligtvis att det är roligt att ni sett så mycket fint och vackert och haft semester.
    Hoppas ni inte blev smittade på flyget av ostande människo. Kram