Dimma över Höganäs 1 comment


Igår kväll runt middagsdags hämtade jag hem sonen från Helsingborg. De hade haft kul, men såg rätt trötta ut båda två. Inte så konstigt med tanke på att de spelat två tuffa matcher, åkt långt och sen träffats resten av dagen. Hans mamma är jättetrevlig! En ny bekantskap.

När vi åkte hem åkte vi förbi CityGross och köpte fryspizza och godis. Men vi orkade inte äta något godis. Det blev pizza i soffan och sen var det nästan läge att sova. Sonen hade en del huvudvärk, inte så konstigt med tanke på vad som hände tidigare, så vi la oss och läste rätt tidigt.

Björn kom fram runt nio igår kväll. Han skickade det här kortet på utsikten från hans hotell! Inte helt fel. När vi vaknade i morse hade han jobbat hela dagen och är rejält trött. Han skulle bli utbjuden på middag och hoppades att han inte skulle somna.

 

 

Idag trodde jag att sonen skulle vara svullen och blå och grön, men det hade lagt sig jättemycket. Han är lite svullen under ögat och lite missfärgad, men ingen fara alls. Jätteskönt tycker jag. Han hade nog gärna kommit med en blåtira till skolan! 😉

Efter jag lämnat honom i skolan var jag och tränade. Sista passet innan resan. Det gick bra, trots att jag var totalt omotiverad. När jag åkte hem nu var det rejält dimmigt. Det här är vår väg över åkern. Man såg inte många meter framför sig.

 

 

Fick sms från svärföräldrarna att de är på väg. Det ska bli mysigt att de kommer. Det var ett tag sen vi sågs nu.

Fick just en kvällsbild av Björn. Vackert! 🙂 Om tre dygn är vi där.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Dimma över Höganäs