Vår helg 3 comments


I fredags jobbade jag på cafét. Det var jag och en dam till som jobbade. Hon har bott i Höganäs i 48 år (om jag minns rätt) och det var spännande att höra hur staden förändrats under åren! På kylen i köket satt lite kloka ord.

 

 

 

 

Sonen tog bussen hem från skolan. Det hade gått bra. När jag jobbat klart på cafét var det dags för träning.

Igår ägnade vi det mesta av dagen åt att packa och fixa åt Björn. Vi passade på att åka förbi Kakboden och köpa semlor! Planet gick vid sju på kvällen. Vi skjutsade ner honom till Kastrup.

Sen på kvällen var det ju Melodifestivalen. Först kände jag mig lite besviken på låtarna, men de växte lite när man hörde dem igen. Jag gillade han David…. visst heter han det!? Ulrik Munther sjunger jättebra, men det var lite trist låt. Timotei var okej, de var Timotei – allt låter likadant – men de är duktiga. TopCats är rätt bra. Och det var ju de fyra som gick vidare! Jag blev lite besviken på Andreas Lundstedt för han är så bra, men nu tyckte jag både han och låten var helt bedrövliga… Och Sonja Aldén var lite väl trist.. hon är ju också så himla bra egentligen! Di Leva är Di Leva! 🙂 och hon som sjöng att det går långsamt var ganska söt! Den lär vi få höra på radion tror jag. Vilka låtar gillade ni??

Idag var det dags för innebandy. Två matcher – kl 9 i Helsingborg med vanliga laget, och 11,30 i Förslöv med talanglaget. Det var samling kl 8 till första matchen, så vi ställde klockan. När jag kom ut med Zero i morse var det snö!! Toppen… tur att vi fick på vinterdäcken till slut. Det var snorhalt på vägen av all snömodd. Men det gick bra. De vann mot Ängelholm vit med 7-4. En av lagkompisarna fick en armbåge på näsan och blödde hur mycket som helst. Men han spelade vidare när det lugnat sig. Hörde sen att han tydligen brutit näsan…. Aj!

Nästa match var i Förslöv som hör till Båstad kommun, ca fem mil från Helsingborg. Det var bara att gasa på till nästa. Vi hängde efter en annan bil och lyckades sladda oss fram till rätt ställe, tjugo minuter innan matchstart.

I den här matchen spelade sonen back två perioder. Det gick riktigt bra! De mötte ett 98-lag och många i talanglaget är 00-or, så det var bra med en back modell lite större. I tredje perioden spelade han forward och började köra hårt på en gång. Då fick han en stenhård boll i ansiktet, typ i ögat trodde jag…. Han bet ihop och körde vidare, helt illröd i halva ansiktet. Då blev han plötsligt utvisad. Ingen vet riktigt varför, domaren visade ett märkligt tecken. Tränaren trodde att hon ev menade att sonen viftat med klubban mellan fötterna på sin motståndare. Hur som helst så åkte han ut på två minuter. Laget förlorade med 6-8, men det var en ganska bra match!

Efter matchen såg jag hur sonen ser ut. Bollen träffade precis under ögat, hela ögonlocket är svullet och hela kinden är röd, blå och svullen. Han kommer vara snygg i morgon. Innebandy är rätt hårt! Blåtiror och brutna näsor…

Sonen följde med en lagkompis hem så jag får svänga förbi Helsingborg igen om någon timme. Jippi! 🙂 När jag kom hem nu var klockan två och Zero har varit själv sen halv åtta. Men det hade gått bra! Nu har vi varit ute på en promenad i den snö som är kvar. En av oss tycker att det är kul med snö i alla fall!

Björn har hört av sig under vägen. Igår kväll mellanlandade han i Frankfurt. Han reste i träningsbrallor. Han hade först blivit tillfrågad i Danmark om han var professionell fighter! 🙂 Sen i Frankfurt hade han fastnat i säkerhetskontrollen där de gått igenom bagage och kollat kameran efter sprängämnen. Han ser snäll ut min man! 🙂 Nu under matchen mellanlandade de för tankning i Singapore. Han kommer fram till Sydney vid nio i kväll tror jag det var. Då är det morgon där och han ska iväg till kontoret där och jobba. Jösses!

Idag fyller Cillas dotter E 14 år! Grattis gumman! ♥ Hoppas du har haft en härlig födelsedag!

Slutligen – jag läste att Whitney Houston är död. Så tragiskt! Snacka om bortkastad talang. Jag älskar hennes röst.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Vår helg

  • Cilla

    Oj oj din son kommer verkligen var snygg i morgon !!! E hälsar och tackar hon fick en liten soffa och en ny matta mm 🙂 hon är jätte nöjd 🙂 vi tyckte att låtarna var ovanligt bra den här omgången på Mello !! Var rädda om er och jätte kramar 🙂

  • Britt Marie Holm

    Jag gillar Sonja Alden och tycker det var synd att hon inte kom med.
    Lillkillen tycker jag var proffsig. Tänk att vara sa bra redan vid så unga år.