Mina nya kompisar! 2 comments


Jag tänkte jag måste visa bilder på mina två nya bästa kompisar. Det här är Sia till vänster och Killen till höger. De bor tillfälligt hos grannarna och är så otroligt goa och mysiga! De kommer fram och vill gosa. Sia är helt underbar. Hon är så snäll och hennes energi är super. Hon är 13 år tror jag. Killen är tre år och så otroligt vacker! Han är lite busigare men också helt underbart snäll! Promenadens höjdpunkt är när man går förbi deras hagar.

Igår kväll var jag på aerobics. Det var jättekul! Det gick bättre den här gången. Hon kör samma program så igår kände jag igen mig! 🙂 Idag har jag träningsvärk bak i låren.

Jag har ägnat mig åt att städa nedervåningen idag. Den stora svarta saken vi har har börjat fälla igen… De mindre svarta sakerna fäller en del också så det är högar med svart hår överallt. Sen är det ca decimeterlånga lite råttfärgade hårstrån (sonens) och lite längre numera mörka hårstrån (mina). Björn fäller inte eftersom han inte har något hår 😉 men man kan se spår i handfatet efter skägget i stället. Medan jag höll på i hallen råkade jag se att min jacka var lurvig med vita hårstrån så tom Mario fäller just nu. Suck!

När jag städade badrummet insåg jag att någon katt kissat på sonens träningsväska! What! Så den åkte ner i tvättmaskinen så får vi hoppas att det funkar att tvätta den. Och att lukten försvinner… Kattkiss-stink är ju lagom lätt att få bort. En annan äcklig sak är de mysiga små gulgröna fläckarna som är på golvet. Alla med en hanhund vet vad jag menar! Fy tusan vad jag tycker det är äckligt! Blä!

Jag hittade ett par byxor i garderoben! Lagom är de och Lewis. Men jag känner inte igen dom… Har inte haft dem sen vi flyttade till Skåne i alla fall. Undrar när jag köpte dom… Inte riktigt den färg jag brukar köpa till mig själv. Men de är helt okej. Hoppas de är mina! 🙂

 

 

Nu har jag varit ute med Zero, ätit en macka och druckit kaffe. Det är ca en timme tills jag ska plocka upp lilleman i skolan. Zero ligger på golvet och sover. Sotan och Missan sover uppe i vår säng, Gizzmo ligger i solen utanför och Trisse försvann just in i stallet. Solen skiner, det är ca -2 grader och ganska skönt ute. Sitter här och tänker på mamma. Hon berättade nyss att det kommit massor med snö på Gotland och att de knappt kom ut genom dörren för att det blåst så mycket snö mot dörren. Tänk vilken skillnad det kan vara! Tittar man ut kan man tro att det är 15 grader och vår ute.

Två dagar tills Björn åker till Australien! Idag är han i Stockholm över dagen. Sex dagar tills vi åker! I helgen ska vi rota i garderoberna efter sommarkläder. Förra året i februari var vi på Kanarieöarna. Man är inte direkt solbränd så här års och vi brände oss rätt rejält. Det ska vi INTE göra i år. En annan sak jag tänkte strunta i denna gång är att bli kräksjuk. Björn var sjuk innan vi åkte förra året och hade en mycket tuff resa ner och ett par dagar i sängen. Sen hade vi en dag friska när vi åkte på delfinsafari. Sen var det min tur att kräkas i två dagar. Sen hade vi en dag och sen åkte vi hem. Då hade sonen feber, men klarade sig från att kräkas. Toppen… men vi hade en skön resa ändå. Men den här gången ska vi inte kräkas, det har jag bestämt!

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Mina nya kompisar!

  • Cilla

    Tänk att ni snart åker 🙂 helt sjukt att tiden går såå fort !! Jag vet precis vad du menar med fällande hundar. 🙁 kram kram vi hörs innan ni åker !! Kram kram

  • Britt Marie Holm

    Vilka underbara hästar. Mysigt! Det ser verkligen ut på bilden att ni har vår. Här nu har vi 15 grader kallt, men det blåser inte så mycket nu. Jag tänker så
    mycket på er alla tre. Hoppas allt blir bra. stor kram