Fix och trix 1 comment


Igår bakade jag en massa bullar. Jag ska jobba på cafét två dagar och behöver ca 30 bullar per gång. Det blev en del över till oss också! När jag bakar brukar bullarna oftast bli godare än de ser ut… det går lite fort för mig och jag har ont om tålamod. Men eftersom dessa ska sälja så fick jag lova att anstränga mig lite. Jösses, vilken tid det tog! 🙂

 

Sonen och jag for iväg till Väla igår och köpte linda till en klubba. Sen var vi på djuraffären och fyllde hela bagageluckan igen.

Efter Väla var det träning. Björn var på kundmiddag så jag stannade på träningen. Det var ganska många borta så det var lite mer avslappnad stämning. Det blev en jättebra träning med en stenhård match på slutet. Sonen och centern i hans kedja briljerade! Roligt när de hittar varandra och vågar testa nya saker. De divade sig och höll på med målgester och fånade sig! 🙂

Innan träningen var det ett annat lag som tränade. Jag skulle tippa att de är födda -02 eller -03. Inte så gamla med andra ord. Jag tittade på deras match på slutet. Ena laget var en man färre och ena tränaren spelade med dom. Han, en vuxen karl, spelade allt han hade, dribblade av killarna och sköt stenhårda skott i mål hela tiden! Den andre tränaren var tvungen att säga åt honom att lugna sig lite.. Hur patetisk är man om man måste bevisa sig på det sättet inför sin 9-10årige son och hans lag??! Otroligt pinsamt var det.

När vi kom hem från träningen var vi toktrötta båda två. Jag hade en del jobb kvar, vilket var pest så dags på kvällen. Men det var bara att bita i hop. Sen satt vi och kämpade att hålla oss vakna tills Björn dök upp vid 21,40 minst lika trött som vi. Vi satt i soffan ca 4,5 minuter! 😉

Här på förmiddagen har jag städat övervåningen. Det var ett tag sen, det är lätt att prioritera bort den… Men nu är det fint, dammat och torkat och dammsuget och bortplockat! Mycket skönt! 🙂 Nu ska jag ta ut min söta lilla (nåja…) hund på en långpromenad. Ha en härlig dag!

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Fix och trix