Tisdag 1 comment


Nu har jag precis varit och tränat. Jag var inte alls upplagd, men jag gjorde det ändå och nu känns det jättebra! 🙂 Jag hoppade över igår för jag hade ont i tårna… patetisk ursäkt, men det är faktiskt sant! Mina träningsskor är precis lagom och när man blir varm om fötterna och de sväller lite så är de för små. Efter fredagens pass kände jag av lite i tårna. På lördagen höll jag på att frysa ihjäl om fötterna och på natten sen vaknade jag och hade värk! Galet! Säkert kombination av lite små skor och kyla. Därför köpte jag ju  nya skor i helgen och idag har jag invigt dem. Jättesköna!

Idag var också mitt tionde pass så mitt 10-kort är nu slut. Jag har investerat i ett årskort, så nu jäklar…! Jag är bäst i världen på att påbörja saker och inte avsluta dem, men det känns jättebra att träna så jag ska verkligen försöka hålla i det här. Om inte annat är jag lite för snål för att kasta 2900 kronor i sjön. 🙂

Igår kväll var jag på möte i kyrkan. Det var med besöksgruppen – där man besöker gamla eller andra ensamma människor. Jag har inte blivit tilldelad någon att besöka än, men det är på gång. Damen jag var och hälsade tidigare har lärt känna människor i sin omgivning nu och är inte lika ensam, så vi ses när jag är på cafét i stället! 🙂 Det var ett trevligt möte och gott fika med smörgåstårta!

När mötet var slut träffade jag ett gäng från sonens klass som var med i kyrkans miniorer. De stod i köket och bakade chokladbollar! 🙂 Jag har inte varit med i skolan särskilt mycket men de har verkligen koll på en. Så fort jag kom in hörde jag “Titta! Där är hans mamma!! Hej! Hej!”. Roligt!

När jag kom hem hade Björn och sonen fixat supergod mat – fläskkotlett och potatisgratäng. Tur att jag inte åt så mycket smörgåstårta! Mysigt med lite lyx på en vanlig måndag. Det är en fullbokad vecka så det gäller att passa på att umgås när vi är på samma plats!

Idag har jag en hel del jobb. Sen ska jag baka bullar, för jag ska jobba på cafét både på fredag och tisdag. Sonen och jag ska eventuellt till Väla och skaffa en ny linda till en klubba innan träningen. Björn ska ta ut några tyska besökare på middag.

Trisse kommer gärna utanför och ber att få komma in. Eftersom han kissar inne så får han ju inte det. Men vi brukar ta in honom i uterummet ibland och sitta med honom ett tag. Det gillar han och sen går han oftast självmant ut. Han är stor!

 

 

När jag lämnade sonen var det -12 grader men nu när jag åkte från träningen hade det stigit till -5. Nu vill jag att det ska bli varmare. Jag är rejält trött på kylan. Vi har inte särskilt varmt inne heller så jag är trött på att frysa helt enkelt. Igår provade jag fotbadet jag fick av sonen i julklapp. Det var helt underbart! Det kändes som att det var första gången 2012 som jag inte frös om fötterna!

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Tisdag

  • Cilla

    Jag tro inte att du kommer att sluta träna nu,det känns som du har bestämt dig på riktigt !! Jag är såå imponerad!!! Vi saknar er men det är inte jätte långt kvar om ni kommer på påsklovet . Stora kramar