Helg, innebandy, melodifestival och kyla 2 comments


Jösses så kallt det är! Vi har ju ingen snö här nere, men det är kallt! Det blåser alltid från väster här, från havet. Men plötsligt blåser det från andra håll, idag t ex från sydost. Undrar om det påverkar temperaturen. Hur som helst så känns det märkligt när man är van vid att vinden/blåsten/stormen kommer från väster.

Igår tog vi en sväng till Väla. Sonen funderar på en tv till sitt rum så vi kikade runt lite. Jag köpte ett par nya träningsskor och ett par träningströjor. Sen köpte vi en till resväska. Vi insåg att vi behöver en till eftersom vi åker vid olika tillfällen.

 

På kvällen var det ju melodifestivalen. Jag tycker det är jättekul och de två andra håller på att bli hjärntvättade till att tycka detsamma! 🙂 Det var ett ganska starkt startfält igår och hyfsat bra låtar. Vi gillade Sean Banan (helst två tredjedelar av oss…), Dead by April och Loreen. Och alla de tre kom med! Kul! 🙂 Jag gillade inte Marie Serneholts låt, men jag tycker att hon sjunger bra. Man kanske inte skulle ha så mycket emot att se ut som hon heller! 🙂 Torsten Flink var bättre än väntat men tappade poäng när han tafsade på programledaren. Blä!!! Vilket bidrag tyckte ni var bäst?

Idag var vi iväg till Lund på match mot Lugi. Det borde ha varit en ganska lätt seger men tyvärr blev det en förlust med 4-5. Men så där är det ibland. Sonen fick spela back vilket han inte brukar, men det var många backar borta. Han gjorde ett jättebra jobb! Kul att se honom spela annat än forward ibland.

Nu  när vi kom hem hade Zero ätit upp en halv påse chips med ost- och chilismak… Han är hopplös. Han borde inte kommit åt den för vi kollar alltid att allt är undanplockat. Det är som när han var valp och man valpsäkrade huset innan man gick ut. Han är inte van att vara ensam längre nu när jag jobbar hemifrån. Men han ska sköta sig ändå. Skräphund!

Björn och jag har gått igenom information om Australien. Jag tror att det kommer bli toppen! Nu är det verkligen inte länge kvar! Björn åker på lördag och vi åker nästa onsdag. Det är mellan 20-26 grader varmt, ganska regnigt och fuktigt i Sydney just nu. Det kan jag leva med! 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Helg, innebandy, melodifestival och kyla

  • Cilla

    Ja det har varit såå kalt här också mellan 15å 20 minus 🙁 nu är det bara 10 minus !!! Sjukstugan fortsätter nu är det E som är sjuk 🙁 vi alltså jag å E tyckte också att loreen var bäst !!! Kram kram

    • Jeanette Post author

      Huva vad kallt ni har det! Men nu MÅSTE ni väl bli friska ändå… Krya på henne från oss. Såg i almanackan att hon blir 14 snart! Galet. Vi saknar er /kram