Mycket innebandy blir det! 4 comments


Tur att vi gillar innebandy alla tre för nu är det mycket på gång. Den här veckan har sonen sina två vanliga träningar och en match. Ovanpå det blir det två extra träningar, ena gången med lite äldre och andra gången med lite yngre killar. Detta för att de ska ta ut lag inför Skånemästerskapen (tror jag det heter…). Jätteroligt! Vi hoppas att han kommer med och får spela så mycket han bara orkar och vill. Han brinner verkligen för sin innebandy och han är så otroligt duktig. Ja, jag vet att jag inte är heeeelt opartisk, men han är verkligen duktig. Jag är så stolt över honom!

Idag var jag först och tränade. Jag körde hårdare än jag gjort tidigare och det kändes toppen att det gick bra! Min tanke var att jag skulle ha gått på aerobics ikväll men jag bokade av det pga extraträningen för sonen. Antagligen blir det jag som skjutsar så Björn får en kväll hemma. Oavsett vilket så känns det värdefullt att äta middag tillsammans. Därför var jag på gymmet i morse i stället.

Zero och jag var ute på en riktig långpromenad i solen idag. Det blåser inte idag så det känns mycket varmare. Det är kanske -2 grader och idag kände man att solen värmer litegrann. Underbart! Vi pratade med hästarna och tittade på fasaner. Zero fattade inte att det var fasaner, vilket var tur, så jag tittade på fasaner och han åt harbajs. Mysig hund vi har… 🙂

Idag är det två veckor tills vi åker till Australien! Det är fortfarande helt overkligt. Jag kan inte riktigt tro att det är på riktigt. Det börjar verkligen bli hög tid att planera lite!

I helgen ska jag antagligen till Malmö och träffa Veronica! Vi har försökt träffas ett bra tag nu men livet hamnar emellan hela tiden. Men lite tur ses vi i helgen. I så fall ska vi bo på hotell och äta god mat och babbla hela natten har vi planerat! Vi har inte särskilt svårt att prata någon av oss så det blir nog toppen! Sen på söndagen spelar sonen match i Lund så då tänkte jag leta mig dit och kika på matchen.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Mycket innebandy blir det!

 • Cilla

  Hej har saknat ditt skrivande ! Skönt att höra ifrån er igen ! Hoppas hoppas att sonen kommer med i laget , vi håller alla tummar vi har !!! Här är det fortfarande sjukstuga !! Kram till er alla !!!!

 • Ewa

  Kom på att det var länge sedan vi hördes av – och eftersom jag inte skrev några julkort i år så blev det extra länge den här gången. Har också haft ett par tuffa månader på jobbet.
  Många tankar och hälsningar till er från ett kallt Frösön! Vi har mycket snö och dunjacka och överdragsbyxor har varit ett måste de sista dagarna. Ser att det är innebandy för er för hela slanten! Kul att det både finns glädje och att det går bra.
  vart i Australien åker ni? Och hur länge?
  Vi var down under januari 2003 – både på New Zealand och i Australien. Bl a så bor en av mina kusiner där – kusin på mammas sida, men hon kände ju Affe. Ska bli kul att följa bloggandet därifrån – om du nu hinner…
  stor kram
  /ewa

  • Jeanette Post author

   Hej! Vi ska till Sidney. Björn åker i förväg den 11/2 och vi kommer efter den 15/2. Sen stannar vi till den 25/2. Det blir en ganska kort resa, men det ska bli superkul!
   Jag tror att jag eventuellt har träffat din kusin… har ett svagt minne av någon från Australien. Undrar om det kan stämma…

   • Ewa

    jo du har nog träffat henne – Bojan heter hon. Hon bor i Wollongong – 10 mil söder om Sydney. Ha det nu så himla bra på resan. När kommer ni hem? Jag kommer till Skåne (Helsingborg) 24 mars. Jag deltar vid ett stort Rödakorsmöte i region syd. Vet inte än hur och när jag kommer till dessa sydliga breddgrader – men vi hörs