Ny vecka. 1 comment


I fredags var sonen i skolan. De hade en kort dag, så det passade bra när han varit hemma så länge. Det var flera i klassen som varit sjuka under veckan, så han hade inte missat så mycket. Jag var på gymmet på morgonen och det gick riktigt bra!

På kvällen var han på träning. Det gick riktigt bra. När vi kom hem var vi båda rejält trötta så det blev middag i soffan, lite godis och tv och sen gick vi och la oss.

På lördagen var vi ute med Zero ganska tidigt. Grannarna har två hästar till som bor hos dem tillfälligt. Deras egna hästar är ganska små insåg jag nu när jag träffat dessa två andra. De är gigantiska! Men åh, så fina och snälla. Alla hästar älskar sonen och de här två är inget undantag. Vi stannade hos dem jättelänge!

Sen var det dags för match. Det var bortamatch mot Södra Dal, så vi åkte ner till Lund. Efter förra helgens förlust åkte laget ner från en andraplats till en fjärdeplats i tabellen. Södra Dal låg nu tvåa, så laget var laddat för att vinna. Södra Dal gjorde två snabba mål och luften gick lite ur laget. Men de lyckades hitta energi igen och vann till slut med 6-4 och återtog andraplatsen i tabellen!

På natten kom Björn äntligen hem! Zero blev som tokig och for omkring och ylade! Han låg ju och sov och blev både glad och lite rädd när Björn knallade in genom dörren kl tre på natten.

Igår var vi trötta alla tre, helst Björn. Vi var iväg till Väla en snabbis men det var också allt. Vi hade planer att gå och titta på FCH-Mullsjö men vi insåg att vi inte orkade det. Det blev kebab och tv istället!

Idag är det kallt men soligt. Ordningen är återställd, sonen i skolan, Björn på jobbet och jag har just jobbat klart. Var iväg på gymmet i morse och försökte pressa mig lite extra. Jag är pinsamt svag, men tänkte ändra på det. Det gick ganska bra tycker jag nog. Jag avslutade på sån där cross-maskin som man går på och körde lite extra. Det är ganska roligt att träna faktiskt! Nu ska jag hitta lite lunch och ta en promenad med min hund som ligger här och suckar och önskar att jag ville resa mig snart.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Ny vecka.