Torsdag 3 comments


Nu är det kallt både inne och ute! Det är inte mer än -2 ute men det känns som -20. Här inne går vi med raggsockor, filtar och fleecetröjor.

Jag har fortfarande sonen hemma. Trodde att han skulle gått till skolan redan igår, men det är segare än väntat. Men nu tror jag att det vänt så att han kan gå i morgon. Han börjar bli rastlös och längta efter innebandy och det är bra tecken på att han börjar bli frisk!

Igår morse var jag och hämtade läxor i skolan. Det var mysigt att se hur efterlängtad han är. Killarna undrade när han skulle komma tillbaka och sa att han måste gå in på skype åtminstone, och tjejerna hjälpte mig att få hem rätt böcker! 🙂 Roligt!

Jag var även på banken igår och fixade lite med sparande och sånt. Sonen är ju tretton nu och då kan man ha eget konto med kort och internettjänst! Det ska vi ordna och då måste vi ordna id-kort också. Tänk att min skrutt är så stor, jag har ingen bebis längre. ♥ 🙂

Igår kväll var jag på aerobics. Det var jätteroligt! Vi var bara fyra stycken, varav en gav upp, så vi hade gott om plats! Det är lite svårt med koordination och göra saker med armarna och benen samtidigt, men det gick ganska bra. Jag tränade mycket aerobics innan jag träffade Björn men det är ju nästan 20 år sen… galet! 🙂

Något strular med uppladdningen av foton så det blir bildlösa inlägg tills Björn kommer hem.

En rolig sak som hände häromdagen. Sonen spelar xbox online. För några dagar sen slutade det fungera och det var något fel på uppkopplingen. Björn fixade och donade kvällen innan han åkte, men lyckades inte få det att funka. Han sa åt mig att ringa Bredbandsbolaget dagen efter så det gjorde jag. Jag lyckades efter mycket om och men förklara för supportkillen vad det var som inte fungerade och han gick igenom bit för bit. Jag berättade att vi även hade testat med en sladd från routern till xboxen men att det inte heller funkade. Då frågade han vilken port sladden satt i. Den satt i uttag 1 på routern. Han tyckte jag skulle testa att byta till tvåan och slå igång xboxen. Jag gjorde det och xboxen fungerade!! Jippi, tack för hjälpen, hejdå till Bredbandsbolaget. Sen märkte jag att sladden inte var inkopplad i xboxen… Men den funkade! Hur är detta möjligt? Antagligen funkade något av det Björn gjorde kvällen innan, för inte kan det hjälpa att jag byter uttag på en sladd som inte är inkopplad. Eller? 😉

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Torsdag