Kall tisdag 1 comment


När vi hämtade sonen i söndags blev vi inbjudna på lite kaffe. Det var trevligt! (Samma familj som bjöd på kebabrulle!) De bor i Ramlösa. När man bor i Stockholm säger man raaamlösa med långt a, men här får man lära sig att det egentligen uttalas med kort a – rammlösa. Samma med Rögle – i Stockholm uttalar man det Röggle med kort ö, men det uttalas Rööööögle med långt ö och skånskt r! 😉

Igår och idag har jag sonen hemma från skolan. Han är förkyld och hängig. Lite mysigt är det ju att ha honom hemma! Men i morgon är han nog okej att gå igen.

Igår skulle jag ha gått på jympapass, men jag har fortfarande lite ont i vaden så jag bokade av det och tog ett pass på gymet i stället. Det var jättesvårt att ta sig i kragen och gå in där ensam, men det gick bra. Det gäller att inse att folk struntar i mig lika mycket som jag struntar i dom! Så nu är träningsvärken på väg igen! 🙂

Idag blir nog en ganska lugn dag. Jag ska åka till veterinären och klippa Zeros klor. Det blev så bra senast. Hans klor är svarta och det är så svårt att veta hur mycket jag ska klippa. Jag har lyckats klippa honom i pulpan två gånger och det blöder så galet mycket. Hos veterinären går det på fem minuter och sen är det klart. Mycket mindre jobbigt för honom också! 🙂

Sen ska jag ta en sväng till skolan och se om det finns läxor att hämta hem.

Idag har Björn åkt till Marocko. Saknar honom redan.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Kall tisdag

  • Cilla

    Hej du är såå duktig med din träning !! Hoppas att Björn inte ska vara borta länge ! Krya på sonen ,min son är också hemma å är sjuk . Kram kram