Lite av varje


Igår var vi i Ängelholm och klippte sonen. Han blev jättefin! Som vanligt! 🙂 Jag gillar hans frisör Petra för hon tar sig tid och lyssnar på honom och anstränger sig verkligen för att han ska bli nöjd. När de var klara låg det otroligt mycket hår på golvet men han var rejält långhårig denna gång.

Björn har en tuff vecka med massor av möten och stress så jag tänkte passa på att laga lite mysmat igår. Det blev lite av varje – fläskkotlett, klyftpotatis, broccoli, squash och sås. Det blev jättegott!

 

Jag har ett nytt projekt! Jag gillar att brodera och har köpt en ny tavla. Den är jättevacker men jösses så komplicerad! Jag visar också hur långt jag kommit… 😉 Ett långtidsprojekt som man plockar fram då och då. Beskrivningen är på två sidor och det är tre kartor med trådar, som på vissa ställen ska blandas. En utmaning!

Här kommer ett tips också. Jag köpte dessa tygpåsar/korgar på iitaala. Man ska ha t ex grönsaker och frukt i dem i kylen. De funkar jättebra!

 

 

 

Jag är en riktig TV-groda. Framför allt gillar jag program typ Biggest Loser, matprogram och Glee. Jag är en riktig sucker för lyckliga slut – jag kan lätt hamna framför repriser av Sjunde Himlen och andra liknande program. Jag har svårt för program där folk, framför allt barn och djur, far illa och där folk gör bort varandra. Det kryper i mig och jag brukar “komma och gå” när övriga familjen tittar på sånt. Samtidigt kan jag gilla CSI, Criminal Minds och liknande. Det samma gäller program som Djurpolisen på Animal Planet – men de slutar ju också oftast lyckligt! Men ett gäng hjältar som ser till att allt blir bra.

Ett program som jag såg häromdagen som jag absolut inte gillade var det där om småtjejer som skulle bli modeller. J***a mammor alltså! Snacka om att hjälpa sina barn att få problem med sig själva och sin självbild. Tycker det är otroligt omoraliskt av TV3 (var det väl…?) att ens sända ett sånt program. Vad ser ni på för TV-program?

För att avsluta med något äckligt så har Zero kräkt här på morgonen igen. Samma scenario, vi har varit ute och sitter och äter frukost. Det börjar bubbla och dundra i hans mage och till slut kaskadkräktes han. Blä, jag mår fortfarande illa efter att jag tog bort det. Undrar varför det alltid är jag som tar bort äckel?? Jag känner mig lite oroad eftersom han inte brukar kräkas. Enda gången innan den här veckan var förra vintern när han ätit en massa snöbollar och kräktes upp smält snö. Men han är pigg och glad… Avvaktar igen. Händer det fler gånger så ringer jag veterinären. Någon som har någon teori??

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *