Ingen farar med Zero! 1 comment


Jag ringde veterinären i ett annat ärende och passade på att berätta att han kräkts idag och kollade om de hade några rekommendationer. De sa att jag skulle gå på allmäntillstånd och strunta i att ge honom mat. Ha ha! Strunta i att ge mitt matmonster mat!? Jag gav honom en halv portion och tog med honom ut. Så här mår han – det är inget fel på honom! 🙂

MOV01350

(Klicka på länken. Tyvärr lyckas jag inte få filmen på rätt ledd. Det som dundrar är den skånska blåsten och det som piper är jag! 🙂 )

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Ingen farar med Zero!

  • Cilla

    Oj oj han ser ju JÄTTE sjuk ut!! Not !! Skönt att se att han är helt sig själv!! Jag valde att inte titta på det där programmet ,för jag kännde att jag skulle känna som du!! Vi har i stortsätt samma smak när det gäller TV program,men tyvärr har jag inte sett glee! Kram kram