Träning 1 comment


Igår hade sonen och jag en otroligt lång, lugn och skön eftermiddag. Vi var ganska slitna båda två så vi satt mest i soffan. Han for iväg och spelade lite innebandy i ladan då och då såklart! 😉

När jag lämnat sonen på träningen igår var jag på spinning. Det var ett bas-pass så det var det lättaste möjliga. Jag tränade spinning en hel del innan jag blev gravid. Jag jobbade då i Nacka Strand och det fanns ett otroligt fint gym där. Men det är ca 14 år sen… 🙂 Passet var upplagt så att det först var uppvärmning, sen ett 18 min block, lite lugnare ett par minuter, ett 16 min block och sen stretching. När de ca sex minuternas uppvärmning var klara kunde jag inte fatta att passet inte var slut! Det var så galet jobbigt! Det var tre positioner, sittande, stående rakt upp och stående med händerna fram på bockstyret lite lutandes. De stående positionerna var superjobbiga. Man styr motståndet själv, men det var ändå tungt. Jag såg prickar framför ögonen och var ganska spyfärdig när passet var slut. Framför mig tränade en liten kille på ca 10 år som skuttade fram på sin cykel HELA passet! Jag kände mig som en stor tung lat elefant som nästan ramlade av min cykel. 🙂 Men jag minns från när jag tränade spinning för hundra år sen att det snabbt blir bättre. Hoppas att det gäller även när man är en något äldre elefant! Ingen träningsvärk än förutom i axlarna, vilket visar vilken avslappnad hållning jag hade… 😉

Idag ska vi till Ängelholm och klippa sonen. Det behövs!

Igår när Zero och jag var ute träffade vi hans kompisar. Först träffade vi hästarna Birk och Tuffing. De är så fina och sociala! Jag är lite rädd för hästar men de här två är jättehärliga.

 

 

Sen träffade vi Moa och Tea som är Zeros favoriter. De är mor och dotter och verkligen jättegoa.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Träning