Tisdag 1 comment


I söndags var Björn och sonen iväg och fotograferade sig med laget. På vägen hem köpte den en ny skrivare till mig (då den gamla tvärdog) och tårta. Senare på eftermiddagen kom grannarna över på fika. Sonen fick ett klubbfodral av dem! Jag tycker det var så otroligt gulligt av dem att verkligen fundera ut något som han vill ha! Han blev både glad och förvånad. 🙂 Vi har verkligen toppengrannar! I smyg hoppas vi att deras planerade flytt drar ut låååååångt på tiden! 😉

Gårdagen började med att Zero kräktes ner hela köksmattan… En riktigt kaskadkräka fylld med hundmat, kattmat (!) och vatten. Härligt, precis vad man vill ta tag i när man sitter och äter frukost… 🙁 Med tanke på att han äter allt, inklusive bajs, så är det inte så konstigt att han kräks kanske. Men han brukar inte göra det. Men han var glad och pigg hela dagen sen så det verkar vara okej.

Björn var på middag igår kväll så sonen och jag hade en lugn kväll för oss själva. Missan bestämde sig för att vara ute i natt! I morse jamade hon utanför dörren och kom in hungrig och glad! 🙂

Idag har sonen halv studiedag så jag ska hämta honom redan 12,20. Skönt med såna dagar ibland. Senare ikväll är det dags för mig att testa spinning! Träningsvärken har givit med sig så det är väl dags att fylla på med lite ny! 🙂

I februari åker vi till Australien! Björn ska dit med jobbet och vi åker ner när han jobbat klart så är vi där en dryg vecka! Björns föräldrar kommer att bo här och ta hand om farmen så vi kan koppla bort den totalt. Tusen tack för det! ♥ Jag kommer ha datorn med mig så vi kommer att uppdatera och visa bilder under tiden! Åh, vi längtar!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Tisdag

  • Eva Lundin

    Spännande resa ni ska göra! Spännande för oss att vara lite längre i Skåne! Tror hon i handelsträdgården kommer att få besök då o då! Kram