Söndag 1 comment


Idag har vi en mycket kall men solig söndag här på Månskensfarmen. Det är runt nollgradigt och vi är ju bortskämda med mycket varmare. Men det skulle bara vara tillfälligt tyckte jag mig se.

Igår var vi i Höör och tittade när sonen spelade match. De vann med 6-5 och sonen gjorde två mycket snygga mål i början av matchen! 🙂 Höör ligger ca 7-8 mil härifrån så det blev mycket bilåkande på småvägar. Men det var otroligt vackert och mycket lantligt. Det kändes som att man åkte hundra år bakåt i tiden!

Kebabrullen var riktigt gigantisk. Jag värmde på den lite i fredags innan Björn kom hem. Den fick knappt plats i ugnen! 🙂 Björn orkade lite drygt hälften, sen var det stopp. En annan dag hade han nog fått i sig mer men knappast hela. Pappan som gav honom den var på matchen igår och var mycket nöjd med att Björn inte heller orkade hela. 🙂

Jag har haft en helt överjävlig träningsvärk! 🙂 Det är bättre idag, men igår var jag mycket gnällig. Jag är inte så bra på att ha ont, det blir mycket synd om mig.

Nu är sonen och Björn ute och springer. Och Zero förstås. Jag avstod! 😉 Senare idag är det fotografering med laget inne på Idrottens Hus. Det är roligt att få såna bilder också. Vi har beställt en likadan tavla som förra året, med lagbild, individuell bild och lagmärket inramat. Jättefint faktiskt, kul att de hade likadant här.

Efter fotograferingen ska grannarna komma över på lite tårta och fira sonen i efterhand. 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Söndag