Fredagen den trettonde 2 comments


Den här veckan försvann oväntat fort! Jag har känt flera gånger idag att det nog är onsdag, men – nej, det är fredag! 🙂

När jag lämnat sonen i skolan i morse var jag på mitt första pass på Friskis&Svettis! Det var riktigt jobbigt att gå in alldeles ensam och fixa med bokning och ta reda på vart jag skulle och så. Cilla, jag önskar också att vi bodde närmare så vi kunde träna ihop! ♥ Men det gick hur bra som helst. Så klart! Jag var med på senior jympan :). Det är som helt vanlig friskis-jympa men anpassad så att äldre ska kunna vara med. I övrigt gör man så mycket eller lite man vill. Jag var klart yngst, men det var riktigt jobbigt! De tyckte det var bra att jag drog ner medelåldern lite. Roligt att se så många aktiva människor i alla fall, det var nästan 100 stycken med! 🙂 Nästa vecka har jag bokat in ett spinning-pass och ett pass med instruktör i gymet. Roligt att vara igång.

Idag fyller min bästis från skolan Anna år. Om du läser detta – jag saknar dig! Hoppas du har en härlig dag! 🙂

Zero är helt återställd och mycket mån om att vara till lags! Han är mycket medveten om att han var olydig igår.

Nu har jag nyss skjutsat sonen till träning. När vi var i Göteborg började Björn och en av papporna diskutera mat och pappan berättade att där de bor kan man köpa kebabrullar som är ca en halvmeter långa och väger runt två kilo. Han sa att han inte brukade orka äta upp hela. Det hela slutade med att Björn kände utmaningen och lovade att försöka vid tillfälle. Idag vid träningen stod pappan och hans son med en gigantisk kebabrulle till Björn! 🙂 Ha ha, roligt tycker jag. Så nu har han något att göra när han kommer hem!  

Till slut – mamma titta, vi har också vintergäck!

Och efter önskemål – så här såg tårtan ut!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Fredagen den trettonde

  • Cilla

    Jag är såå imponerad av dig!!! Jag är inte alls så modig som du tyvärr! Vilken tur att Zero klarade magen så pass bra , snacka om stålmage. Ser fram emot fortsättningen på kebab historien !! Stormiga kramar